#moment

Cloudy day, with family, friends 👫 and a cute beach dog. 💕 #china   #qingdao   #photography   #asiangirls   #travel   #trip   #travelphotography   #familytime   #travelblogger   #traveltheworld   #moment   #happy   #ocean   #dog   #dogoftheday   #picoftheday   #me  

Once upon a time with @officialduffmckagan 💜🤘 #duff   #gnr   #memories   #gunsnroses   #moment   #gunsnrosesfan   #duffrosemckagan   #dream  

“There’s no other love like the love for a brother. There’s no other love like the love from a brother.” • • • • #brother   #sibilings   #sihotang   #love   #playboy   #photo   #photooftheday   #travel   #moment  

Siapa yang gatau makanan yang satu ini. . .??? Makanan yang berasal dari Itali 🇮🇹 Yaa betul banget ini namanya Spaghetti dengan saus Bolognese 🍝 eemmm yummy 😋 enak banget loh. . . Penasaran sama rasanya? Yuk langsung aja kamu dateng ke @imahalobogor dan cicipin menu yang satu ini. . .!!! . . . ====== . Imahalo Resto n Cafe 📍Jl. Sholeh Iskandar No. 33 ⌚ Weekdays : 11.00 - 01.00 | Weekend : 11.00 - 02.00 ☎️ 082297638730 📱@imahalobogor ( Instagram ) | Imahalo Bogor (Facebook) . ====== . . . #imahalo   #bogor   #bogorevent   #moment   #bogorpisan   #event   #visitbogor   #wisatabogor   #jalanjalanbogor   #cafebogor   #welovebogor   #beer   #cocktail   #bartenderz   #kuliner   #kulinerbogor   #foodiesinstagram   #restobogor   #foodhunting   #bogorfoodies   #foodandbeverage   #foodlovers   #makanmakan   #foodvlogger   #gofoodbogor   #infobogor   #wisatakulinerbogor   #likeforlike   #likeforfollow  

"Just as the moon is made of the life stages".🔄 . . . . #capture   #moment   #photograph   #color   #blue   #sun   #tumblr   #tumblrgirl   #photography   #instagram   #feeds   #followme   #likeforlikes   #like4likes   #followforfolow  

From The Royal Wedding @farkhanhakim & @nadiayudhans 👌 ___________________________________________________ 📷@indra_hermawan347 | @gendut_photography_ MUA @dewigriyapengantin MC @atma_mahatma Decor @singsing_dekor Akustik @soulvolution_band Venue Maducandya __________________________ More info Price List ☎087835762984 WA #wedding   #weddingdress   #weddingjogja   #weddingmagelang   #yogyakarta   #kulonprogo   #story   #moment   #photography   #instagram   #inspirasipernikahan   #ijabkabul   #purworejo   #flower   #polisi   #polwan   #polwanindonesia   #polisiindonesia   #outdoor   #inspirasiwedding  

#☔️  

Her Eyes is more Beautiful than Blue Sky

Suprise bsdy utk cikgu Amir 5 AMANAH 2019 Utk ckgu yati gk yg akan brpndah tq ckgu di ats sgla ilmu yg di beri slmt pjg umr cikgu amir,,, sponser kek by mamaKyra brnies by cik ita😋 moment 2019 Nxt year da dpt guru kelas lain Smga kejayaan sntiasa bersama kalian fight 4 UPSR 2020❤️❤️❤️❤️

Que felicidad es verla(s) feliz 💕💕 💕💕 💕💕 #madreehija   #motherlove   #momanddaughter   #madre   #hija   #mom   #daughter   #happiness   #love   #family   #moment   #nikon   #photography  

actin’ natural 18.11.19

покуда стынет кофе, и догорают свечи - по окнам льется осень. не двигайся. смотри. запомни это утро и сохрани навечно, как отпечаток мира, живущего внутри. #делаюсебя   #идикцели   #никогданесдавайся   #будьсобой   #мотивация   #зож   #спорт   #пп   #фитнес   #тренировки   #moment   #motivation   #fitness   #tattoo   #powerlifting   #bodybuilding   #love   #пауэрлифтинг   #пауэрлифтингспортсильных  

"Даже если хочешь быть понят, избегайте откровенности и не позволяйте всем без разбора проникать в твою душу. Молчаливая сдержанность - святилище благоразумия." 🖤🌃 #julia   #vitorino   #one   #moment   #night  

You had to break me, take me To make me better... But I had to save me, baby Now or never.... It’s time to take my own advice. : : #tbt   #JustGoShoot   #InstaGood   #InstaPhoto   #Cityscape   #HDR   #HDRspotters   #Instafocus   #IGworldclub   #Visuals   #Aesthetics   #ThroughTheLens   #Snapshot   #Exposure   #Moment   #photographyaddict  

MY BABY BEAR 🐻 . Ada kalanya si bayi gampang banget bobonya jadi muya bisa masak banyak, ada kalanya udah dimimik-in tapi gak bobo-bobo lalu main sendiri tapi begitu ditinggal ke dapur teriak-teriak . Ada kalanya sih sheza pas muya masak dia di lumba sambil main boneka atau gigit2 teether tapi ada kalanya abis mandi bobo jadi muya bisa cuci piring, ngepel dan beres masak MashaAllah sungguh rezeki banget kalo begitu . Tapi entah kenapa pas muya mau makan dia selalu bangun 😌 jadi muya makan selalu tergesa-gesa dan gak tenang . Hahahah.. lika liku kehidupan seorang ibu yg berdua di rumah sama bayiknya 🤗 . . #shezafayqa   #8monthsold   #babybear  

#🚹  

水瓶世代 __The Aquarian Age Coming soon . . . . #love   #loveofmylife   #life   #enjoy   #enjoyyourlife   #beyourself   #instagood   #tagsforlikes   #amazing   #beauty   #instagram   #photo   #bestoftheday   #photography   #moment   #every   #forever   #everyday   #everytime   #like   #pretty   #memory   #happy   #cool   #likeforlikes   #beautiful   #travelgram   #cat   #catlover  

This man doesn't just make me feel complete, he completes me. For our love, even time stops. Even our bad days, I'm still glad that I married him #photooftheday   #picoftheday   #potd   #instaphoto   #instapic   #instadaily   #dailypic   #dailyphoto   #instakiss   #kiss   #family   #anniversary   #love   #happiness   #moment   #wifey   #hubby   #marriage   #italy   #venice   #venezia   #loveisintheair   #basilicasanmarco