#noir

Memories X Space = Immortality . . Original photography by @katosphoto #perspective   #blackandwhite   #bnw   #bw   #art   #lines   #photographer   #noiretblanc   #noir   #architecture  

#Hi   noirgirls! Mesti pernah tertanya tanya, kalau duduk rumah kena pakai sunblock ke tak? Soalan ni famous di kalangan suri rumah atau sesiapa yang jarang keluar rumah. Okay kata kunci di sini ialah SUN + BLOCK. Jadi anda WAJIB pakai sunblock kalau nak jemur kain atau ambil anak dari sekolah. Walaupun sekejap, kulit anda akan TERDEDAH kepada cahaya matahari. Anda tak perlu pakai sunblock apabila anda tak terdedah dengan direct sunlight dari tingkap atau pintu, bila cahaya tak masuk dan takde sebab kulit anda terdedah dengan matahari. Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua! 💕Jom flawless degan noir💕 😘Agent noir Putrajaya (Farah)😘 ✔ID N.E1641 Juz click 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60122812446. 🚗Cod area putrajaya/cyberjaya/dengkil/Salak tinggi/sogo/mara 📭📦Pos seluruh malaysia ✔ready stock guyss #noir   #noirputrajaya   #noircyberjaya   #noirdengkil   #noireducate   #noirgirls   #ingatnoiringatmadammu   #teamnpkl   #npkl  

Really enjoying the 12 draw cabinet I painted in Jolie Matt paint. Love the colour it’s called noir. The little cabinet on top is as found original paint, and is a good match. #vintage   #ilovevintage   #vintageonly   #joliepaint   #noir   #antique   #antique_r_us   #snapish   #be_one_vintage   #driedflowers  

Salah 1 nikmat dunia dari Allah ialah masih dapat bernafas dan menghirup udara pagi. Selamat pagi #noirgirls   #noir   #teamnpkl   #npkl  

Alejandra Citlali Flores Maya. "Ale” es sinónimo de amor. Celebro su llegada a mi vida para llenarla de AMOR en todos sentidos. Ella es tan especial... La niña mas única, sincera, amorosa, detallista, inocente, noble, chistosa, dedicada, valiente, disciplinada, talentosa... y así podría seguir por miles de líneas más porque sus cualidades y virtudes son infinitas. (Amo que personas se den cuenta lo enamorados que estamos) Todos los que la conocemos tenemos la fortuna de que nos haga reír a carcajadas pero sobre todo nos sorprende con su inteligencia, con sus loqueras y ocurrencias pero sobre todo tengo la fortuna de ver su nobleza y entrega conmigo y con las cosas que ama y creo que es mi cosa favorita de ella. Ale tiene la cualidad de sacarte una sonrisa SIEMPRE. Es un regalo de Dios verte crecer y caminar de tu mano, mi amor. Gracias por ser la novia más increíble. Mi princesa que va vestida de negro y lleva zapatos de baile. ¡Te amo, preciosa! ¡Amo verte brillando a donde quiera que vas y sea lo que sea que intentes! ¡Eres mi orgullo! #blackandwhite   #bnw   #monochrome   #instablackandwhite   #insta_bw   #bnw_society   #bw_lover   #bw_photooftheday   #photooftheday   #bw   #instagood   #bw_society   #bwstyleoftheday   #monotone   #monochromatic   #noir   #fineart  

#Hi   noirgirls Ada yang tengah siap-siap nak keluar ke tu? Sebelum keluar rumah, ada tak yang dah apply sunblock? Kita WAJIB protect kulit kita daripada sinaran UVA & UVB. Sekurang-kurangnya 20 minit sebelum keluar rumah dan terdedah kepada sinaran matahari, kita dah apply sunblock pada kulit kita. noireducate APA ITU Sinar UVA & UVB? Sinaran UVA boleh menembusi kulit lebih dalam sehingga ke lapisan Dermis. Merupakan penyebab utama JERAGAT dan proses PENUAAN menjadi lebih cepat, serta meningkatkan risiko KANSER KULIT. UVB pulak, B stands for ‘BURNING’. Boleh menembusi kulit sehingga ke lapisan Epidermis, penyebab utama kulit menjadi KEMERAHAN dan mempunyai kesan SUNBURN. Juga meningkatkan risiko KANSER KULIT. Produk NOIR UV WHITE SUNBLOCK FOUNDATION ialah satu produk yang ada banyak kebaikan. Salah satunya ialah melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB. Ingat ya, mencegah lebih baik daripada mengubati. Ingat NOIR, Ingat Madammu. #noir   #uvwhite   #sunblock   #foundation  

As far as I’m concerned the only character in this book that’s not a complete sociopath is Effie... a fun read with a bunch of nonsense and ridiculousness. Loved the ending! #dashiellhammett   #themaltesefalcon   #detectivenovels   #book   #books   #bookish   #booksofinstagram   #bookstagram   #bookstagrammersunite   #booklove   #lovetoread   #read   #reader   #readmore   #readmorebooks   #GoReadABook   #readersofinstagram   #igreads   #noir   #crimenoir  

“Wealth, beauty and fame are transient. When these are gone, little is left except the need to be useful.” 💕🖤💕 Vixen or virgin, sexy or sinister, Gene Tierney wore her roles well, with her beauty masking her talent, (& demons). Nice parts were aplenty, but she’s most remembered for one of the most evil moments in film noir 🕶🖤🕶

#Hi   noirgirls! Mesti pernah tertanya tanya, kalau duduk rumah kena pakai sunblock ke tak? Soalan ni famous di kalangan suri rumah atau sesiapa yang jarang keluar rumah. Okay kata kunci di sini ialah SUN + BLOCK. Jadi anda WAJIB pakai sunblock kalau nak jemur kain atau ambil anak dari sekolah. Walaupun sekejap, kulit anda akan TERDEDAH kepada cahaya matahari. Anda tak perlu pakai sunblock apabila anda tak terdedah dengan direct sunlight dari tingkap atau pintu, bila cahaya tak masuk dan takde sebab kulit anda terdedah dengan matahari. Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua! klik link ini http://www.wasap.my/60174393196/Noir 🔥NOIR READY STOK🔥 🚗 COD SELURUH SELANGOR & PENANG 📮POSTAGE SETIAP HARI [STOKIS NOIR N.D 025] #stokisnoirnd025   #TeamAinalPenang   #ingatnoiringatmadammu   #eriycabaiduri   #noir   #jerawat   #pitera   #pembersihmuka   #organic   #liptint   #waterbased   #facemist   #matricaria   #skinessence   #masalahkulit   #noirgirls   #malachite   #mineral   #cleanser   #noir   #acneserum   #acne   #skinproblem   #whitehead   #blackhead   #noirgirls   #uv   #inspirasibersamanoir  

#Hi   noirgirls! Mesti pernah tertanya tanya, kalau duduk rumah kena pakai sunblock ke tak? Soalan ni famous di kalangan suri rumah atau sesiapa yang jarang keluar rumah. Okay kata kunci di sini ialah SUN + BLOCK. Jadi anda WAJIB pakai sunblock kalau nak jemur kain atau ambil anak dari sekolah. Walaupun sekejap, kulit anda akan TERDEDAH kepada cahaya matahari. Anda tak perlu pakai sunblock apabila anda tak terdedah dengan direct sunlight dari tingkap atau pintu, bila cahaya tak masuk dan takde sebab kulit anda terdedah dengan matahari. Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua! klik link ini http://www.wasap.my/60174393196/Noir 🔥NOIR READY STOK🔥 🚗 COD SELURUH SELANGOR & PENANG 📮POSTAGE SETIAP HARI [STOKIS NOIR N.D 025] #stokisnoirnd025   #TeamAinalPenang   #ingatnoiringatmadammu   #eriycabaiduri   #noir   #jerawat   #pitera   #pembersihmuka   #organic   #liptint   #waterbased   #facemist   #matricaria   #skinessence   #masalahkulit   #noirgirls   #malachite   #mineral   #cleanser   #noir   #acneserum   #acne   #skinproblem   #whitehead   #blackhead   #noirgirls   #uv   #inspirasibersamanoir  

19 Nov 2019 10:27PM • Euphoria-styled makeup shoot? Yes, please! Song: “All For Us” by Labrinth and @zendaya photography photographer #blackphotographer   #fashionphotography   #fashionphotographer   #noir   #blackandwhite   #blackandwhitephotography   #euphoria  

Skin Prep: Aveda intense hydrating masque . . . Becca first light (Instant complexion refresh) . . . Becca Skin Love (Weightless blur foundation/ cashmere) . . . Pretty Vulgar (The powder room/ matte about it setting powder). . . . Tarte (Park Ave Princess chisel palette) . . . Kevyn Aucoin TheCelestialPowder (Candlelight) . . . Alamar Eyeshadow Pallett (Coco taxi/ Tropico/Cafectio) . . . Cover FX GlitterDrops (Nova) . . . Debra Khol Eyeliner (Penny) . . . Sephora Liquid Eyeliner (Noir) . . . Better Than Sex Mascara and Too Faced Melted Latex Lippy 💋 #Thislittlelightofmine   #newbeauty   #makeuptutorial   #makeupartist   #aveda   #skinglow   #intensehydration   #beccacosmetics   #beccafoundation   #prettyvulgarcosmetics   #kevynaucoinbeauty   #candlelight   #glitterdrops   #sephoraliquideyeliner   #noir   #bostonmakeupartist   #toofacedcosmetics   #melted   #latex   #tartecosmetics   #parkaveprincess   #esthetician   #skin   #november   #eyes   #glam   #paintyourface   #freelancemakeupartist   #jenmaymua111  

#Hi   noirgirls! Mesti pernah tertanya tanya, kalau duduk rumah kena pakai sunblock ke tak? Soalan ni famous di kalangan suri rumah atau sesiapa yang jarang keluar rumah. Okay kata kunci di sini ialah SUN + BLOCK. Jadi anda WAJIB pakai sunblock kalau nak jemur kain atau ambil anak dari sekolah. Walaupun sekejap, kulit anda akan TERDEDAH kepada cahaya matahari. Anda tak perlu pakai sunblock apabila anda tak terdedah dengan direct sunlight dari tingkap atau pintu, bila cahaya tak masuk dan takde sebab kulit anda terdedah dengan matahari. Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua! klik link ini http://www.wasap.my/60174393196/Noir 🔥NOIR READY STOK🔥 🚗 COD SELURUH SELANGOR & PENANG 📮POSTAGE SETIAP HARI [STOKIS NOIR N.D 025] #stokisnoirnd025   #TeamAinalPenang   #ingatnoiringatmadammu   #eriycabaiduri   #noir   #jerawat   #pitera   #pembersihmuka   #organic   #liptint   #waterbased   #facemist   #matricaria   #skinessence   #masalahkulit   #noirgirls   #malachite   #mineral   #cleanser   #noir   #acneserum   #acne   #skinproblem   #whitehead   #blackhead   #noirgirls   #uv   #inspirasibersamanoir  

spf 50 ‼️ Mesti pernah tertanya tanya, kalau duduk rumah kena pakai sunblock ke tak❓❓ Soalan ni famous di kalangan suri rumah atau sesiapa yang jarang keluar rumah. Okay kata kunci di sini ialah SUN + BLOCK. Jadi anda WAJIB pakai sunblock kalau nak jemur kain atau ambil anak dari sekolah. Walaupun sekejap, kulit anda akan TERDEDAH kepada cahaya matahari. Anda tak perlu pakai sunblock apabila anda tak terdedah dengan direct sunlight dari tingkap atau pintu, bila cahaya tak masuk dan takde sebab kulit anda terdedah dengan matahari. Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua! #noireducate   #noirgirls   #ingatnoiringatmadammu   #madammu   #noir   #noirhealthandbeauty   #skincare   #malaysia   #videoedits   #videoviral   #tiktok   #tiktokmalay   #insta   #malaysia   #healthylifestyle  

His grip tightened as he reached for his jacket. In seconds, Samara had his wrist at an impossible angle. He countered, spoiling her leverage long enough to free a taser. #illustratednovel   wip @samara_scifi #scifi   #cyberpunk   #noir   #actionthriller   #writers   #samarascifi   #comingsoon  

His grip tightened as he reached for his jacket. In seconds, Samara had his wrist at an impossible angle. He countered, spoiling her leverage long enough to free a taser. #illustratednovel   wip @samara_scifi #scifi   #cyberpunk   #noir   #actionthriller   #writers   #samarascifi   #comingsoon  

#Hi   noirgirls! Mesti pernah tertanya tanya, kalau duduk rumah kena pakai sunblock ke tak? Soalan ni famous di kalangan suri rumah atau sesiapa yang jarang keluar rumah. Okay kata kunci di sini ialah SUN + BLOCK. Jadi anda WAJIB pakai sunblock kalau nak jemur kain atau ambil anak dari sekolah. Walaupun sekejap, kulit anda akan TERDEDAH kepada cahaya matahari. Anda tak perlu pakai sunblock apabila anda tak terdedah dengan direct sunlight dari tingkap atau pintu, bila cahaya tak masuk dan takde sebab kulit anda terdedah dengan matahari. Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua! XoXo,Lady D 💜💜💜 Nak Cantik, Nak Putih Gebu Pinkish mcm Madammu???? Jom Jom pm D, click link ini:👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/+60193260098 📲WHATSAPP DEE 019-3260098 🧕🏻AGENT NOIR SELANGOR NE 1112 🚗COD CYBERJAYA,DENGKIL,PUTRAJAYA,BANGI,KLCC 📦POSTAGE SELURUH MALAYSIA #noir   #noiragentselangor   #agentnoircyberjaya   #agentnoirputrajaya   #noirhq   #noirhealthandbeauty   #jomcantik   #naksihat   #nakputih   #shoppee   #noirskincare   #trending   #klcc   #bazaarpaknil   #glow   #glowup   #kulitkusam   #kulitcantik   #kulitsensitif   #kulitsehat   #kulitputih   #pemutihkulit   #noir   #wherebeautyblossoms   #teamcikmapower   #noireducate   #noirgirls   #ingatnoiringatmadammu  

Salah 1 nikmat dunia dari Allah ialah masih dapat bernafas dan menghirup udara pagi ☀️ . . BOLEH JUGA DAPATKAN PRODUK NOIR DARI ANGEL² SAH KITA ❗❗ . AngelSelangor 💜 🄵🄱: Noir Syufia Mohd Ismail 🄸🄶: @noir_syufia_bukitrajaklang 🅆🅂: www.wasap.my/60147313082 🄲🄾🄳: 🚘 Bandar Bukit Raja, Bukit Raja, Rantau Panjang, Klang, Shah Alam, Selangor . AngelMelaka 💜 🄵🄱: Axia Axia 🄸🄶: @leena.ang.505 🅆🅂: www.wasap.my/601121199818 🄲🄾🄳: 🚘 Melaka Tengah, Melaka . AngelJohor 💜 🄵🄱: Zura Johan 🄸🄶: @zurajohan_vc 🅆🅂: www.wasap.my/60127510507 🄲🄾🄳: 🚘 Patu Pahat, Johor . AngelSeriKembangan 💜 🄵🄱: Diana Abdu 🄸🄶: @dians_83 🅆🅂: www.wasap.my/60129435201 🅆🅂: www.wasap.my/601117902383 🄲🄾🄳: 🚘 Seri Kembangan, Selangor . 𝑹𝑼𝑮𝑰 Sangat Kalau Korang Tak 𝑪𝑼𝑩𝑨 Produk NOIR 💋 . Berminat Untuk Menjadi ANGEL❓❓ Dan Menjadi Sebahagian Dari AngelMommyJu . Kita Akan GUIDE Korang Sampai BERJAYA 💰💰 WhatsApp EPY Sekarang❗❗ . 🄵🄰🄲🄴🄱🄾🄾🄺: Epy Noir Stokis Cyberjaya 🄸🄽🅂🅃🄰🄶🅁🄰🄼: @noirstokisequineparkselangor 🅆🄷🄰🅃🅂🄰🄿🄿: www.wasap.my/60187887305 . #NoirHealthBeauty   #NoirCosmetic   #NoirSkinCare   #NOIR   #InspirasiBersamaNoir   #NoirStokisEquineParkSelangor   #NoirGirl   #NoirPureWhite   #NoirWhiteningGelHydrant   #NoirAcneSerum   #NoirSkinRefiningEssence   #NoirMoussePurifyingCleanser   #NoirMalachiteCrystal   #NoirUvWhiteFoundation   #NoirMatricariaGlowingAndFirmingFacemist   #NoirLiptint   #NoirLipsMatte   #NoirShawl   #TudungNoir   #TudungByNoir   #AngleMommyJu   #EpyNoir  

« Seul l’homme qui sait ce que c’est d’être vaincu peut atteindre le plus profond de son âme et revenir avec le supplément de force qu’il faut pour gagner.» tgcgang🧨. 🥊🥊👊🏾. photo by : @mehdiboswingel #muhammadali   #boxemotivation   #rouge   #noir   #blackandwhitephotography   #shooting  

I liked the crime-noir vibe I got from the reference photo. Md @beanieboylston #noir   #femmefatale   #digitalpainting   #girlsincars   #redlipstick  

#Hi   noirgirls! Mesti pernah tertanya tanya, kalau duduk rumah kena pakai sunblock ke tak? Soalan ni famous di kalangan suri rumah atau sesiapa yang jarang keluar rumah. Okay kata kunci di sini ialah SUN + BLOCK. Jadi anda WAJIB pakai sunblock kalau nak jemur kain atau ambil anak dari sekolah. Walaupun sekejap, kulit anda akan TERDEDAH kepada cahaya matahari. Anda tak perlu pakai sunblock apabila anda tak terdedah dengan direct sunlight dari tingkap atau pintu, bila cahaya tak masuk dan takde sebab kulit anda terdedah dengan matahari. Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua! #Noir   #NoirGirls   #NoirStokisKL   #NoirTeamZue   #InspirasiBersamaNoir   #WhereBeautyBlossom  

If you don’t have your tickets yet, don’t stress! There’s still time! Message me today! #bepresentimages   #rawkdallas   #rawartists   #rawartistshowcase   #artshow   #dallasphotographer   #fortworthphotographer   #blackandwhite   #blackandwhitephotography   #noir   #monochrome  

#Hello   noirgirls MACAM MANA JERAGAT TERBENTUK? Perasan tak kalau kulit kita terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari, makin cepat dan banyak bintik hitam akan tumbuh pada kulit kita? Apabila kulit kita terdedah kepada sinar matahari dengna lebih lama, sel-sel melanosit akan mensintesis sinar UV yang masuk ke dalam kulit kita dan menghasilkan lebih banyak pigmen melanin dan menjadikan kulit kita semakin gelap, lama-kelamaan menghasilkan JERAGAT! Jadi untuk mencegah dan mengelakkan JERAGAT, gunakan NOIR UV WHITE SUNBLOCK FOUNDATION untuk melindungi kulit anda. Macam mana nak mula menjaga kulit anda? Mulakan dengan NOIR UV WHITE SUNBLOCK FOUNDATION! Jangan malu, jangan segan untuk bertanya dengan stokis dan ejen NOIR yang berdekatan dengan anda. Cantik tak tunggu kita. Kita yang kena bertindak sekarang! Ingat NOIR, Ingat Madammu #noir   #uvwhite   #sunblock   #foundation   #faqisagentsahnoir   #faqishopee   #noireadystock  

Day 19 of Noirvember: Bill Cylinder! #sketch   #drawing   #ink   #cartoon   #noir   #science  

#Hi   noirgirls!🙋💜 Mesti pernah tertanya tanya, kalau duduk rumah kena pakai sunblock ke tak? Soalan ni famous di kalangan suri rumah atau sesiapa yang jarang keluar rumah. Okay kata kunci di sini ialah SUN + BLOCK. Jadi anda WAJIB pakai sunblock kalau nak jemur kain atau ambil anak dari sekolah. Walaupun sekejap, kulit anda akan TERDEDAH kepada cahaya matahari. Anda tak perlu pakai sunblock apabila anda tak terdedah dengan direct sunlight dari tingkap atau pintu, bila cahaya tak masuk dan takde sebab kulit anda terdedah dengan matahari. Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua! . ℕ𝕆𝕀ℝ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔹𝔼𝔸𝕌𝕋𝕐 𝔹𝕃𝕆𝕊𝕊𝕆𝕄𝕊 Agent Bandar Sunway/Subang Jaya 💜NE073💜 www.wasap.my//60182221677/NoirProduct ✅Ready Stock 📮Pos Seluruh Malaysia 🇲🇾 🚘 COD Bandar Sunway Subang Jaya USJ Puchong . #Noir   #NoirBandarSunway   #NoirSubangJaya   #NoirSubangJayaUSJ   #TeamNoirStokisShahAlam   #TeamCikda   #noireducate   #noirgirls   #ingatnoiringatmadammu  

Behind the Scenes during filming Atlas Shrugged Part 3 - January 2014 #theatlassociety   #atlasshrugged   #aynrand   #liberty   #libertarian   #objectivism   #philosophy   #sonyalpha   #sonyimages   #portrait   #noir   #filmnoir  

NAK TAHU CERITA SUNBLOCK HEBAT? Dengan satu produk NOIR sahaja, kita dapat melindungi kulit kita daripada sinaran UVA & UVB. Sangat mudah kan dengan NOIR UV WHITE FOUNDATION ni? Semuanya ada! 1. Berfungsi sebagai sunblock dengan kadar SPF 50++ PA 2. Diformulasi dengan Vitamin C, B17 & E 3. MELEMBAP & MENCERAHKAN KULIT 4. Memudar serta menghilangkan PARUT 5. Memulihkan KULIT KUSAM 6. Mengecilkan liang pori 7. Memberi glowing effect pada kulit dan banyak lagi.... Nak tahu lebih lanjut, boleh tanya stokis & ejen NOIR yang hebat dan awesome di kawasan berdekatan anda. #noir   #ingatnoiringatmadammu  

😂😂😂😂😂go follow @senegal________mdr @medzou_le_comic @bouare_sanou @buzz_ndiaye_officiel @mass_et_ses_amis @math_mes_videos @origineartsn @zalle_yb_lofficiel @milo_danseur_ @bilou__xiv @dudufaitdesvideos @mahfousse_comedien #lol   #mdr   #comédie   #dakar   deetwayy @fisha_senegal @origineartsn @buzzsenegal @viberadio.sn @fisha_senegal_221 @senegal_nexna #repost   #221galsen   #lollapalooza   #comedie   teamgalsen @fisha_senegal @origineartsn @buzzsenegal @viberadio.sn @fisha_senegal_221 @senegal_nexna #repost   #221galsen   #lollapalooza   #comedie   #teamgalsen   #deetwayy   #mdrrrr   #hashtag   #life   #galsen   #fun   #drole   #humour   #african   #senegal   #buzz   #vent   #video   #noir   #unique   #shifo_galsen  

#Hi   noirgirls Uols nak tahu tak? NOIR UV WHITE SUNBLOCK FOUNDATION mempunyai nilai SPF yang sangat ideal iaitu SPF50++. Ramai yang tersalah anggap yang semakin tinggi nilai SPF, semakin baik kesan pada kulit. Sebenarnya, kita tidak digalakkan untuk mengguna produk SPF yang lebih dari SPF50 kerana ia boleh memberi iritasi pada kulit dan tekstur produk yang lebih tebal boleh menyumbatkan liang pori anda. Jadi noirgirls, jangan risau untuk layer bermacam-macam produk ber-spf selagi nilai SPF tidak lebih dari SPF50. SPF layering adalah pilihan anda tetapi ia amat bermanfaat untuk mengelakkan dari penuaan kulit. Nak senang, gunakan NOIR UV WHITE FOUNDATION je. Ingat NOIR, Ingat Madammu... #noir   #uvwhite   #foundation   #ingatnoiringatmadammu  

A breve - relativamente breve - nuovi aggiornamenti su dove, come, quando - e perché - poter leggere le grottesche avventure di Corrado! Questa è la tavola numero 4 del prologo - e ultima che pubblico qui. Saluti! . . . staytuned and for more follow settemmezzoillustrations hashtag . . . #comics   #fumetti   #fumettoitaliano   #bd   #bandedessinee   #historietas   #noir   #detective   #detectivecomics   #comicart   #comicartist   #drawings   #dessin   #illustrator   #illustration   #drawing   #art   #artist   #blackandwhite   #mustache  

Today’s work focused on panel 2: the sofa and adjusting back wall values. #workinprogress   #triptych   #noir   #inkdrawing   #pigmamicron   #bristolboard  

Testimony from our customers! #noir   #noirtestimony  

#Dear   noirgirls! Pernah tak kita periksa kulit muka kita dengan teliti? Atau pergi ke klinik kulit untuk tahu punca sebenar masalah kulit kita? Dah basuh banyak kali pun masih tak berubah. Kebanyakan daripada kita mesti berusaha nak dapatkan kulit yang bersih, kan? Penggunaan cleanser adalah penting untuk mengelakkan terjadinya ‘blackhead’ dan ‘whitehead’. Kalau taknak kulit ‘breakout’ disebabkan oleh ‘blackhead’ & ‘whitehead’, amalkan cara membasuh muka yang betul dengan NOIR MALACHITE CRYSTAL CLEANSER dua kali setiap hari. Siang selepas bangun tidur dan malam sebelum tidur. Baru kulit bersih dan glowing macam Madammu! Untuk cantik pun kena ada disiplin dan rajin. Orang tua-tua kata, kena istiqamah. Baru dapat hasil yang kita mahukan. #noir   #ingatnoiringatmadammu   #madammu   #TeamQueenNoir  

APA YANG BEST TENTANG NOIR SUNBLOCK FOUNDATION NIE? Ramai betul orang guna, feedback sana sini. Product laku sampai production naik pening. Wahh apa yang best sangat tentang Noir Sunblock Foundation!! Apa orang buat dengan SUNBLOCK? Kenapa laku sangat , Lambat sikit OUT OF STOCK! SUNBLOCK JER KOT! Banyak lagi SUNBLOCK yang lain. Tapi kenapa semua duk beli NOIR SUNBLOCK FOUNDATION. Satu satu nya SUNBLOCK di malaysia yang patut dicuba! Kehalusan texturenya! Merawat kulit tidak serata, jeragat, jerawat, biji biji kecil, pori pori besar, kulit hitam dan kulit kering. Noir Sunblock Foundation dirumus khas untuk KULIT WANITA ASIA dan KETULENAN SPF 50! SPF ( Sun Protection Factor ) Amat amat penting dalam satu satu Sunblock! #noir   #inspirasibersamanoir  

- 𝟮𝟲:𝟭𝟱 𝘀𝗵𝗼𝗿𝘁 𝗳𝗶𝗹𝗺 - 𝗪𝗿𝗶𝘁𝘁𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗲𝗱 𝗯𝘆 𝗮𝘅𝗻 𝗔𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝗘𝗱𝗶𝘁 𝗯𝘆 𝗘𝗞𝗣 #shortfilm   #studentfilm   #1minuteshortfilm   #germanexpressionism   #noir  

PAR cei ro 2) substantivo masculino o que está em parceria; sócio, cúmplice, companheiro de dupla, esp. no jogo, na dança, nos esportes, em espetáculos. #monoart   #blacknwhite   #pb   #show   #insta_bw   #bw   #bw_society   #couple   #noir   #bnw_society   #music   #blackandwhite   #portraits   #portrait   #portraiture   #portraits_ig   #portrait_shots   #love   #fotografia   #photography   #concert   #concertphotography