#punknotdead

J ai embêté quelques personnes avec cette chanson (Fab😉) merci aux ludwig ce soir j avais 17 piges !!! @sombreseptembre #ludwigvon88   #ludwig   #punkfrancais   #punkrock   #punk   #punknotdead   #brunogarcia   #rock   #80s   #annee80   #punkmusic   #30millionsdamis   #abeilles   #canards   #kangourou   #musicissonice   #music   #houlala   #instapunk   #livevideo   #live   #livemusicrocks   #gig   #concert   #concertlive   #video   #videolive   lyon @transbolyon @mediatone_ #transbordeur   #onlylyon  

"Wo Faschisten und Multis das Land regieren, wo Leben und Umwelt keinen interessieren, wo alle Menschen ihr Ich verlieren, da kann eigentlich nur noch eins passieren... " ~Slime (Deutschland) . . . #concert   #punk   #punknotdead   #slime   #kalapi   #hirschnürnberg   #beer   #deutschlandmusssterbendamitwirlebenkönnen   #religionbedeutetunterdrückung   #fcknzs   #hatefascism  

⠀Ещё один куплет, ещё одной демки. "На краю" ⠀. ⠀По пустынным улицам ночным холодный ветер ищет ласки ⠀Обнимает темноту , тихо рассказывает сказки ⠀И "захейтили" вороны августа сто первый день ⠀А мы ведь были счастливыми и беззаботными ⠀Всегда настоящими, свободными, модными ⠀И когда солнце взойдёт ночь превратится лишь тень... ⠀Слышишь мама не бойся, у меня все в порядке ⠀Я уже повзрослел, но в строю не стою. ⠀Они прячут глаза, а мне бы руки в перчатки, ⠀И увидел хоть раз рассвет на краю... ⠀ ⠀. ⠀ #лирика   #пинск   #суицид   #музло   #цой   #стихи   #цойжив   #pinsk   #летов   #гитара   #punknotdead   #клявин   #18plus   #хит   #секторгаза   #сектор   #rap   #хочувKaufman   #марш   #гроб   #кино   #дождь   #vofan   #vofan_music  

Je veux juste que l on me foute la paix !! Tagada jones #tagadajones   #tagadajones_officiel   #rock   #punk   #punkfrancais   #france   #frenchpunk   #punknotdead   punkrock @tagadajones_officiel #metal   #punkmetal   #lyon   #onlylyon   transbordeur @mediatone_ #live   #livemusicrocks   #livemusic   #punkmusic   #music   #musicissonice   #concert   #concertlive   #instapunk   #guitarist   #frontman   #guitar   #ludwigvon88  

Playing in Polland tonite with Zarga ! An awesome place to rock ! ;) #punkrock   #punknotdead   #rockthistown  

Algo bueno de ser serigrafísta es que perdés una remera y en ratito te podes hacer otra. *Only PuNKs are Pretty* . . . . . . . . . . . #serigrafía   #silkscreening   #silkscreen   #screenprint   #screenprinting   #serigraphy   #serigrafia   #handprint   #punk   #diy   #doityourself   #punknotdead   #punks   #rosario   #handmade   #leandiy   #onlypunksarepretty  

rock , rocknroll , alternative , newtalent , talent , punk , punknotdead , metal , like4likes , like4follow , liketime , follow4followback , followme , nirvana , improvisation , artist , art , musica , music , guitarplayer , guitar , guitarist , alone , moscow , model , mood , beautiful , bestoftheday , best , #followers  

Namun pengorbanan mu tegak jadi peneduh, nilai harga dirimu tak terangka😎 #STREETPUNK   #punkstyle   #punknotcrime   #punksdresspunk   #punknotdead   #punkrock   #pekerjakeras  

Comme les punks, Tati isn’t dead. Like si toi aussi tu changerais bien ton mulet contre une petite iroquoise. #punk   #punkhardcore   #likeforlikes   #l4like   #hardmusic   #punknotdead   #anarchy   #voilalesthugs   #cuir   #leather   #moustache   #f4f   #hell   #dallas  

Fat Mike seorang pecandu alkohol, pil dan heroin. Dia juga sudah beberapa kali masuk tahap masa rehabilitasi dan dia mempunyai Label Rekaman Independen bernama "Fat Wreck Chords" yang didirikan pada tahun 1990 bersama kekasihnya bernama Erin Burket dan menaungi beberapa band-band Punk seperti Teenage Bottlerocket, Lagwagon, Nofx, dan masih banyak lagi. Dia juga mempunyai Band Punk Rock seperti False Alarm, Nofx, dan Me First And Gimme Gimmes dan mempunyai projekan Solo bernama "Cokie The Clown". Nofx dan Fat Mike mempunyai Festival bernama "Punk In Drublic" Yang diambil dari album ke 5 Nofx dan mungkin album itulah bagi saya yang sangat sukses dan mereka juga kelola Festival itu dengan cara mereka sendiri dengan meyediakan bir gratis sambil menikmati band-band yang tampil, saat ini Festival mereka masih jalan dan baik-baik saja meskipun ada negara yang menolak diselenggarakannya Festival tersebut. #fatmike   #nofx   #cokietheclown   #falsealarm   #mefirstandthegimmegimmes   #punkindrublic   #foreverepunk   #punknotdead   #punkindrublicfest   #punkrock   #longlifeug  

demo laniiii dengan sifu si penjahit upahan.dia nak sarung alpha flight,amek berkat katanya ✊😎 #chehaa   #fu   #masterofsewin   #punknotdead   #jebon   #nosweat   #kosongsatu   #jbrs   #flightjacketmalaysia   #geddupgeddup   #tronktonktonk  

Official Marjinal gaess.. 😎😎😎 Size L dan XL luar.. Lokasi : Jl. Letnan Ahmad Nur, (Belakang D'juguran) Purbalingga Lor, Kec. Purbalingga, Kabupaten Purbalingga, Jawa Tengah 53311 Order bisa lewat transfer dan paket pengiriman via Tiki/JNE/J&T.. wa 083863837909 #kaos   #marjinal   #ori   #official   #original   #kaospunk   #kaospunkpurbalingga   #lapak   #purbalingga   #tshirt   #baju   #jualkaos   #jualanbaju   #readystock   #punknotdead   #punkrock   #komunitasku   #onlineshop   #jualanku   #suka   #koleksi  

Come to Camden lock - camden town 🇬🇧. . #punk   #ootd   #stylegram   #blackandwhitephotography   #camdenmarket   #punknotdead   #camden   #portrait   #londonpunk   #peopleoflondon   #ZOMBIEPUNK   #camdenpunk   #streetfashion   #streetphotography   #inked   #tattoo   #artist   #bridge   #canonphotography   #igshotz   #picoftheday   #londonportrait   #streetstyle   #photooftheday   portraitphotography . . Model: @zombiepunk4 📸: @hudds_photos . @uk.portraits @punktmagazine @portrait_per_day @canon_photos @tattoodo @canonuk @streetphotographyinternational @portraits_today @london @inkedmag

Come to Camden lock - camden town 🇬🇧. . #punk   #ootd   #stylegram   #blackandwhitephotography   #camdenmarket   #punknotdead   #camden   #portrait   #londonpunk   #peopleoflondon   #ZOMBIEPUNK   #camdenpunk   #streetfashion   #streetphotography   #inked   #tattoo   #artist   #bridge   #canonphotography   #igshotz   #picoftheday   #londonportrait   #streetstyle   #photooftheday   portraitphotography . . Model: @zombiepunk4 📸: @hudds_photos . @uk.portraits @punktmagazine @portrait_per_day @canon_photos @tattoodo @canonuk @streetphotographyinternational @portraits_today @london @inkedmag

Come to Camden lock - camden town 🇬🇧. . #punk   #ootd   #stylegram   #blackandwhitephotography   #camdenmarket   #punknotdead   #camden   #portrait   #londonpunk   #peopleoflondon   #ZOMBIEPUNK   #camdenpunk   #streetfashion   #streetphotography   #inked   #tattoo   #artist   #bridge   #canonphotography   #igshotz   #picoftheday   #londonportrait   #streetstyle   #photooftheday   portraitphotography . . Model: @zombiepunk4 📸: @hudds_photos . @uk.portraits @punktmagazine @portrait_per_day @canon_photos @tattoodo @canonuk @streetphotographyinternational @portraits_today @london @inkedmag

#Коллекция   punk 🌲🔽🌲🔽🌲 - Коллекция доступна в нашем магазине oneredfoxstore - Мужские и женские варианты - Худи, футболки, спортивные джерси, майки и свитшоты #панк   #music   #punknotdead   #музыка   #freedom   #nolabels   #punkrock   #свобода   #космос   #astro   #штрихкод   #digitalart   #britain   #дети   #england   #oi   #punkrock   #ska   #астронавт   #streetart   #punkart   #art   #rebelart   #rebel   #ramones  

#Коллекция   punk 🌲🔽🌲🔽🌲 - Коллекция доступна в нашем магазине oneredfoxstore - Мужские и женские варианты - Худи, футболки, спортивные джерси, майки и свитшоты #панк   #music   #punknotdead   #музыка   #freedom   #nolabels   #punkrock   #свобода   #космос   #astro   #штрихкод   #digitalart   #britain   #дети   #england   #oi   #punkrock   #ska   #астронавт   #streetart   #punkart   #art   #rebelart   #rebel   #ramones  

#Коллекция   punk 🌲🔽🌲🔽🌲 - Коллекция доступна в нашем магазине oneredfoxstore - Мужские и женские варианты - Худи, футболки, спортивные джерси, майки и свитшоты #панк   #music   #punknotdead   #музыка   #freedom   #nolabels   #punkrock   #свобода   #космос   #astro   #штрихкод   #digitalart   #britain   #дети   #england   #oi   #punkrock   #ska   #астронавт   #streetart   #punkart   #art   #rebelart   #rebel   #ramones  

One Power, One resistance PUNKS NOT DEAD #punknotdead   #hellcity   #hellcitypunk   #hellcityina   #punkrock   #punkforlife  

Antara stok yang masih ada. PATCHES : nak jahit bolih. Nak lekatkan pun boleh. Maksudnya iron on. . Nak letak kat mana? Terpulang pada kreativiti masing-masing kerana sekarang jahit tampal lekatkan ni dah jadi trend fesyen satu dunia. Jadi xpelik & xhairan. Tapi hasilnya nampak hensem cantik bergaya. . . . . . . . . . . . #hardworkklangvalley   #hardwork   #kerjakeras   #workhard   #lifestyle   #worldwide   #igersmalaysia   #igersmy   #ootdfashion   #fesyenmalaysia   #harringtonjacket   #monkeyjacket   #bomberjacket   #parkajacket   #dailystyle   #indiemusic   #skinhead   #skinheadmalaysia   #skinheads   #skinheadreggae   #modsmalaysia   #modstyle   #malaysianmods   #punk   #punkrock   #punksnotdead   #punknotdead   #goodafternoon   #selamatpetang   #goodluck  

Kacamata "𝐖𝐀𝐘𝐅𝐀𝐑𝐄𝐑 𝐒𝐓𝐃" Idr 49.k ===== - Frame Soft Putih/Softblue (geser untuk warna lainya). - Warna kaca hitam. - Material Fiber Plastik. - Frame Size, Panjang : 15cm / Tinggi : 4,5cm ===== Model kacamata (wayfarer) yang udah gak asing banget dikalangan anak muda, cocok dengan segala ukuran / bentuk kepala, Bikin kalian good looking. Banyak banget di pake kalangan urban / streetwear / Skateboarder / band member dan pasti pas banget buat segala kondisi dan medan ( aman nyaman ringan dan berwarna ) . On Frame : @buuxfrederiksen punkrockstar from @turtlesjr_official & @hari.generasi . 𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙋𝙚𝙣𝙜𝙜𝙖𝙣𝙩𝙞𝙖𝙣 𝙡𝙚𝙣𝙨𝙖 𝙗𝙞𝙨𝙖 𝙘𝙝𝙖𝙩 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙮𝙖 . Kelebihan belanja di toko kami adalah : - Free softcase + Lap Kaca. - Packing rapih + bubble wrap. - Bahan terbaik di kelasnya, Harga Tetap bersaing. - Penginputan resi maksimal jam 8 malam di hari pengiriman. - Barang Ready di rumah / bukan dropship. Cocok untuk Pria / Wanita. Payment via Bca / Mandiri / Bri / Bjb Tokopedia.com/heymou Cp : 089662185716 - 081222411438 ( WA only ) / Dm Jne dari Cimahi #heymou   #weMOUwhatyouneed   #buuxfrederiksen   #punknotdead   #punk   #punkrock   #punkrockshow   #turtlejr   #harigenerasiandbuuxfrederiksen   #guitarporn   #wayfarer   #kacamata   #sunglasses   #colorfull  

Lets rock the night @sarazarzamora 🖤 - - - #blackflag   #letsrock   #myrules   #punkrock   #punknotdead   #houseofblues  

Когда у тебя маленькая дочка, но в душе у тебя продолжает жить маленький панк🤘😜 #рисуемсдочей   #анархия   #досуг   #вечер   #spb   #рисуюкакумею   #punknotdead   #живопись   #спб  

Moments before the show

Refuse Resist Rebel Revolt to be free . . . . . . . #punk   #punklove   #punkhair   #punkjacket   #punkstyle   #punkstreet   #punknotdead   #upthepunx   #punkrevulotion   #riot   #punkrockmusic   #punkart