#skincare

Intensive renewing serum Gold standard in anti-aging THE FOLLOWING PERCENT OF STUDY PARTICIPANTS NOTICED AN IMPROVEMENT IN THE APPEARANCE OF:* Skin tone (evenness, clarity) 96% Suppleness/fullness 91% Lines and wrinkles 86% #rodanandfields   #skincare   #success   #beyou   #antiaging   #clearskin   #loveyourself   #investinyourself   #skin   #confidence   #beautiful   #truebeauty   #selfcare   #facemask   #serum   #finelines   #wrinkles   #renew  

Cosham Nasa merupakan collagen & stemcell shampoo yang memiliki kandungan alami yang aman untuk kulit kepala dan mampu merawat rambut secara menyeluruh mulai dari akar sampai ujung rambut.Selain itu terdapat kandungan berupa aloe vera yang bisa memberikan kesegaran sepanjang hari. MANFAAT COSHAM : Menumbuhkan Rambut yang Kuat Membantu melawan kerusakan Folikel rambut(mencegah kerontokan rambut) Mencegah penipisan rambut Memperlambat proses pertumbuhan Uban Memanjangkan rambut Menebalkan rambut Link pemesanan:wa.me/6285692227851 #shampoonasa   #shampooherbal   #herbaluntukrambut   #suplemenrambut   #herbalnasa   #nasabanyumas   #nasasurabaya   #skincare   #konsultasikecantikan  

@leonsorganicsolutions @leonsorganicsolutions @leonsorganicsolutions @leonsorganicsolutions @leonsorganicsolutions @leonsorganicsolutions #raw   #beautiful   #you   #organichealth   #nature   #nurture   #organic   #doall   #skincare   #spirit   #mind   #body   #supportlocal   #familybusiness   #allnatural   #allheart   #herbs   #oils   #plants   #restore  

Produk Foundation banyak dibutuhkan dalam riasan, baik riasan sehari-hari ataupun pada saat even berkala. LIQUID FINISH Nuskin adalah foundation favoritku, buat kulit sensitif dan berminyak foundation ini recomended banget lho Tahukan ciri-ciri bedak dan foundation yang sehat??? Tentunya pilih yang water based bukan oil based Knapa harus seperti itu??? Karena bedak yang berbahan minyak /oil based justru akan membuat kotoran lebih mudah menempel dan menutup pori-pori sehingga kulit kekurangan oksigen dan akan lebih mudah memicu timbulnya jerawat serta lebih cepat merangsang penuaan dengan timbulnya keriput. Solusi Nu Colour Advanced Liquid Finish menjadi pilihan tepat bagi anda yang menginginkan foundation dengan kandungan SPF 15. Foundation ringan dengan manfaat anti penuaan dan meremajakan penampilan kulit anda. Liquid Finish ini sudah mengandung manfaat untuk anti penuaan, setelah diaplikasikan, produk kece ini membantu mengurangi garis-garis halus, keriput dan pori-pori membesar. Pemakaian liquid finish ini selain akan membuat kulit jauh terlihat muda. NAH MANFAAT NYA : - Mengurangi penampilan penuaan - Mengurangi tampilan garis halus dan kerutan - Menyamarkan ketidaksempurnaan kulit - Mencerahkan dan menegaskan warna kulit dengan merata - Memberikan koreksi warna yang halus - Mengurangi kusam dan kemerahan - Memberikan kilau kulit yang sehat dan hasil akhir yang ringan - Perlindungan tabir surya SPF15 - Berguna sebagai foundation/ alas bedak . . . . .ORDER & ASK 👇👇 📲 WA : 085376977248 📲 LINE : rialie_29 #nuskin   #nuskinori   #nuskinoriginal   #nuskindistributor   #nuskinproduk   #nuskinprodukkecantikan   #nuskinprodukkecantikanwajah   #nuskinprodukkecantikanterbaik   #nuskinprodukkecantikanterpercaya   #nuskinindonesia   #nuskinjakarta   #nukinpekanbaru   #nuskinpku   #nuskinadvanceliquidfinish   #liquidfinish   #liquidfinishnuskin   #advanceliquidfinish   #cantik   #cantikcantik   #glow   #glowing   #glowingskin   #likeforlikes   #like4likes   #skincare   #terpercaya  

Kulit wajah adalah bagian yang penting untuk di rawat agar selalu sehat dan bersih , karna wajah adalah bagian yang paling sering terpapar dengan faktor eksternal seperti debu , sinar UV, Tangan yang kotor , bahkan keringat dan kosmetik nah dear , kali ini kita akan kasih tips yang penting banget buat kalian , Untuk merawat kecantikan kulit agar tetap memiliki kulit wajah yang selalu sehat dan kencang ..🧡 Bagaimana caranya ? Yuk simak 7 tips and trick di atas dari nbs untuk mendapatkan kulit cantikmu ✨ . . #skincarebpom   skincare aman #BPOM   #creambpom  

Pakai HB QUEEN RACIK SUPER EXTRA WHITENING sekarang juga, kulit hitammu akan menjadi PUTIH dalam 7 hari😍😍 . . Manfaatnya : 🌷Dapat mengatasi kulit yang belang akibat sinar matahari 🌷Dapat menyegarkan sekaligus menutrisi kulit 🌷Dapat memutihkan kulit secara cepat, aman dan alami 🌷Dapat membuat kulit lebih halus, mulus dan lembut 🌷Dapat memudarkan noda-noda hitam yang disebabkan oleh bekas luka dan lain-lain. 🌷Mencegah penuaan dini, mempercantik kulit (lebih segar dan sehat) 🌷 Menyamarkan kelebihan pigmentas (bintik hitam pada kulit) 🌷Tidak ada pengelupasan Serius order chat wa aja sis 📲 083871255036 #lotionpemutih   #perawatankulit   #hbwhitening   #cantik   #lotionpemutih   #hbqueenracik   #hbqueenextrawhitening   #pemutihalami   #ramadhankareem   #lotionbibitpemutih   #pemutihampuh   #lucintaluna   #lotionmurah   #lulurbadan   #dosting   #perawatankulit   #juallotionpemutih   #skincare   #superboobs   #minyakbuluspapua   #minyakbulusoriginal   #spg   #obatjerawat   #kecantikan   #glutafrozen   #pembesarpayudara   #creampemutih   #bpom   #suplemenpemutih   #pemutihbadan  

Rahasia kulit cantik yang aman dan membuat kulit sehat ✨ Day cream dan night cream NBS yang bisa melindungi dan menutrisi kulit cantikmu 😍 . Jadi jangan lupa untuk selalu gunakan skicare nbs mu secara rutin ya 😋 day cream sebelum aktifitas untuk melindungi kulitmu dari sinar ultraviolet , dan nightcream yang menutrisi kulitmu di malam hari untuk mendapatkan kulit yang cerah dan sehat 😍😋 . . #skincarebpom   skincare aman #BPOM   #creambpom  

ㆍ 굿모닝❤ 짧앗던 연휴가 끝나고 다시 일상이 시작되었네요! 모두들 오늘듀힘내세요👍 ㆍ 오늘은 끈적임 없이 깊은 보습 멀티오일! 클로란의 쿠푸아수 멀티오일을 소개해드릴께요!☺️ ㆍ 클로란의 쿠푸아스 오일은 페이스-바디-헤어에 모두 사용할 수 있는 3 in 1 멀티오일로 끈적임이 없어서 어느부위에도 빠르고 가볍고! 부드럽게 흡수가 되용😀 ㆍ 또한 자연에서 추출한 98% 식물유래 성분의 강력한 영양공급을 통해 피부장벽을 강화하고 탄력있는 피부가 가꾸어준답니다!😀😀 ㆍ 그리고 보습에 탁월한 시어버터 보다도 1.5배 강력한 쿠푸아수 버터의 놀라운 보습력으로 촉촉하고 산뜻한 피부와 탄력있고 매근한 피부결을 유지시켜준다구욧!👍❤ ㆍ 건조로 인해 피부가 푸석하고 민감해지신분!🙋‍♀️ 샤워 후 즉각적은 보습을 필요로 하시는분!🙋‍♂️ 환절기 각질이 많이 일어나시는 분!🙋‍♀️ 따뜻하고 은은한 계열의 퍼퓸오일을 원하시는분!🙋‍♂️ 클로란의 쿠푸아수 멀티오일로 한방에 해결하세요!! ㆍ ㆍ ㆍ ㆍ ㆍ #아마본보습   #클로란오일   #3IN1멀티오일   #고보습   #고영양   #오일   #블로그   #블로거   #리뷰   #후기   #인플루언서   #인친   #소통   #정보공유   #좋반   #좋아요반사   #일상   #데일리   #공유   #직장인   #뷰티스타그램   #코덕   #뷰스타   #cosmetics   #beauty   #instalike   #instagood   #daily   #oil   #skincare  

E teve SPA facial express com a querida @tatamarinheiro usando a linha Botanical Effects 😍😍😍 . . . . . . #dica   #blogger   #lifestyle   #belezanatural   #dicadodia   #instapic   #makeup   #marykay   #marykaybrasil   #automaquiagem   #maquiagem   #makeup   #diretormk   #beleza   #beautytips   #marykaymakeup   #empreendedorismo   #maravilhosa   #liderança   #skincare   #peleperfeita   #influencer   #resiliencia   #foco   #top   #seguidores  

Antioxidants found in Oranges fight free radicals which may slow down the production of wrinkles, and stop premature aging. 🍊 . . Orange is a rich source of vitamin C which plays a vital part in skin whitening. The fruit also contains a fair amount of vitamin A that increases blood flow to the skin surface and make skin look fair, bright and more even toned. . . Find the miracle in our Hydrating Gel Cleanser by @mader.hq now! . . Full size promo price RM59 (100ml) Trial pack promo price RM30 (20ml) . . Click link on bio now! . . #doublecleansekit   #handmadeinmalaysia   #handmadesoap   #handmadeskincare   #homemadeskincare   #makeupremover   #oilcleanser   #gelcleanser   #pencucimuka   #cleansinggel   #organicskincare   #makeupmelter   #naturalskincare   #doublecleanse   #viral   #beauty   #kbeauty   #skincare   #madersquadnilai   #madeinmalaysia   #malaysiaigers   #beautyproducts   #obatjerawat   #jerawat   #jerawatkecut   #paruthilang   #parutjerawat   #apakes   #jeragathilang  

Sea Buckthorn Fruit Oil 🍊 One of, if not the best oils for skin health: ⠀ 🍊 promotes healing of wounds, severe acne, eczema, and scars ⠀ 🍊preserves youthful skin texture ⠀ 🍊nourishes dry patchy skin ⠀ 🍊light enough to balance oily skin ⠀ 🍊treats sun damage & discoloration ⠀ 🍊packed with vitamins B, A & essential fatty acids ⠀ You can find Sea Buckthorn Oil in our FACE SILK among other amazing oils in a perfect blend! #essentialoils   #seabuckthornoil   #faceoil   #skincare   #cleanskincare   #veganbeauty   #bestskincare  

#skincare   mondayvibes 🥰

Take the 7days transformation challenge now! Travel/Starter pack good for 10-15days! Guaranteed results in as early as one week👍 ☎️📲+6581868929/90264193 #Beautéderm   #Beautyset   #magicset   #youthfulskin   #flawless   #Singapore   #Beautederm   #Philippines   #skinlines   #skincare   #Beautéthatworks   #effective   #guaranteed   #7daysresults   #safe   #naturalingredients   #beautyset   #travelset   #beauteMagicbybeautéderm   #beautedermNewPointMall   #beautédermPorac   #BeautedermNewZealand   #beautedermCalifornia  

Makeup-mu Waterproof ? Yuk pakai Cleansing Balm Msglow 😘❤ Msglow Balm Juice Merupakan cleansing balm yang mampu mengangkat kotoran dan membersihkan makeup kamu, Hadir dalam 3 varian yaitu: Watermelon, Yuzu, Cactus & Grape Seed ☺ . Aroma dari msglow cleansing balm ini berasal dari extract buah-buahan terpilih yg memberikan sensai menyegarkan saat kamu gunakan, tekstur balm yg digunakan berubah jadi minyak saat dioleskan mampu membersihkan kulit lebih baik, menyegarkan & melembabkan kulit hanya sekali usap n bersih seketika 🥰😍 . Kmu juga bisa kombinasikan balm dgn facialwash untuk hasil yg lebih baik ❤ . . Untuk order, join & konsul langsung aja chat WA: 089699767474 (no call) WA: 08973872344 (no call) . . Mau gratis ongkir??? Bisa banget kak, lgsung aja klik link ini ya 😘 👉🏻 https://shopee.co.id/msglowmaryamah . . #balmjuice   #cleansingbalm   #pembersihmakeup   #removermakeup   #watermelonbalmjuice   #yuzubalmjuice   #cactusgrapeseedbalmjuice   #msglowbalmjuice   #balmjuicemsglow   #reviewbalmhuice   #testibalmjuice   #pembersihwajah   #msglow   #producmsglow   #cosmetic   #skincare   #perawatanwajah   #rangkaianpaketwajah   #pemutihwajah   #msglowofficial   #msglowbeauty   #msglowpusat   #msglowjkt   #distributormsglow   #msglowformen   #msglowbali   #msglowdenpasar   #msglowdenpasarselatan   msglowmaryamah (via InstaRepost @AppsKottage)

GLOW & GET IT GIRL! 👏🏻No Monday blues over here! 💙 @tula is IN and I am here for it ✌🏻 I’ve been using all these probiotic skincare products since Christmas and I can tell a major difference! Y’all know I struggle with adult acne and these are all gentle products that have really worked well for me. Not gonna lie, I was pretty skeptical at first because everyone uses it. I guess I am one of them now 💁🏼‍♀️💕! Checkout my story highlight for info - you can get 20% off with my code “INTHEPINK” only until Jan 31st!! Working on a blog post now 💓😙 linking all of these products! http://liketk.it/2JD3q liketkit @liketoknow.it #LTKbeauty   #LTKunder50   putposeinthepink @tula #tulaskincare   #tulapink   #roseglow   #skincare   #goodskin   #goodskincare   #dallasbeautyblogger   #dallasbeauty   #dallasbloggers   #dallasinfluencer   #skincareproduct  

Tensa y redensifica tu piel sin suturas ni marcas perceptibles al tacto o la vista consiguiendo unos resultados completamente naturales sin rechazos o alergias con los hilospdo es una innovadora técnica con la que podrás obtener los resultados del lifting tradicional con la ventaja de no pasar por el quirófano. . Contacta tu cita📱WhatsApp 0414.329.10.85 . 📍Consultorio ubicado en @aquamater. . ⌚Horario Lunes a viernes de 8am a 6pm . . . #dranoheliacermeño   #toxinabotulinica   #acidohialuronico   #Antiaging   #antesydespues   #skincare   #hilospdo   #hilostensores   #rejuvenecimientofacial   #cuidatupiel   #cuidadodelcutis   #Rostro   #cutis   #Piel   #arrugas   #envejecimientosaludable  

CHROMBRIGHT ? SUDAH KENAL BELUM ? . Kemarin mimin udah jelasin panjang lebar mengenai chromabright LOH. Mungkin adalah yang sekarang sedikit kepo. Produk fabil yang mana aja nih yang mengandung cromabright min? . Okey ini dia infonya. . Pertama mimin mau kasih tau, kalo belum baca info tentang chormabright, mending baca dulu info itu. Karena mimin gak infoin lagi disini. . Nah kalo sudah baca baru deh boleh lanjut. Sudah tau kan sekarang kalo chromabgriht itu fungsinya luar biasa? . Makanya produk dengan kandungan chromabright itu masuk ke dalam jajaran produk premiumnya fabil. . Ada apa aja sih ? Ada serum brightening, cream brightening, dan sunscreen spray. Ketiganya ini, bisa banget jadi pilihan kamu untuk menjaga kesehatan, kelembapan dan kecerahan wajah. . . . . . . . #fabil   #fabilskin   #skincare   #skincareindonesia   #skincaremurah   #skincareoriginal   #skincarebpom   #skincarehalal   #skincarealami   #skincareaman   #skincareherbal   #skincaresehat   #skincareindo   #skincarebumil   #skincareori   #skincareamanbpom   #perawatanwajah   #perawatanwajahalami   #perawatanwajahmurah   #hijrah   #hijrahcinta   #sunscreen   #serum   #cream  

🎉ตรุษจีนปีนี้ "มีค่า"อยากให้ทุกท่านมีสุขภาพผิวที่ดีในทุกๆวันและขอให้ลูกค้า สวยๆรวยๆทุกท่านนะคะ🧧 🎉 #happychinesenewyear2020   #MEEKA   #MEEKABrand   #Skincare   #numberone   #Thailand   #healthy   #whitening   #yourskin   #premuim   #premuimsoap   #ricemilk   #ricemilksoap   #collagen   #vitaminé  

🗣🤝 ! [ follow our account @badbtchquotes + our backup @skincarebarb for more. ] feel free to dm us for any requests. disclaimer : what works for others may not work for you. #selfcare   #funnyvideos   #selflove   #selfhelp   #selfcarethreads   #selfcarethread   #clearskin   #makeup   #explore   #threads   #skincareroutine   #beautytips   #nails   #fitness   #skin   #skincare   #hair   #lipcare   #glowingskin   #tips   #selfcaretips   #viral   #school   #beautythreads   #diy   #selfcareaccount   #explorepage   #explore   #tips   #quotes   #twitterquotes  

Let's keep our heads up for the beginning of the week! Happy Monday! #toronto   #monday   #sunnybrook   #toeats   #torontoinfluencer   #memes   #yorkville   #aloette   #paramount   #misskorea   #showerthoughts   #reddit   #mindfulness   #beauty   #skincare   #potd   #ootd   #downtown  

✌🏼more days until my FRAXEL with no downtime treatment arrives: ResurFX The ResurFx is the latest in non-ablative fractional laser resurfacing of the skin.  With little to no downtime, the ResurFx makes fine micro-canals in the skin to stimulate collagen and elastin to soften scars and wrinkles.  This unique technology requires only one pass versus older technologies that require several. The ResurFx can be used to treat: * acne scarring * textural irregularities * fine lines and wrinkles * lax skin * surgical scars and stretch marks Who is a good candidate for laser resurfacing? If you have fine lines developing around your eyes, cheeks, forehead, neck, and mouth, this laser resurfacing can soften these wrinkles substantially. . To see me as a patient or to get a complimentary consultation in my Newton office please contact: . ☎️ 617-504-3200 📧 [email protected] 📍 200 Boylston Street Suite 307A Chestnut Hill, MA 02467 (Entrance to the right of Equinox) #MondayMotivation  

Picked up some tried and true goodies from Sephora as well as some new-er releases. I love high-end makeup but also love to find store brand dupes and holy grails! Some of these are @sephora brand and some are from my go to faves. @soldejaneiro shower cream-gel @sephora eye masks @sephora oat muesli mask @sephora glow peel pads @drjart teatreement moisturizer @diormakeup backstage face&body primer @marcjacobsbeauty o!mega bronze @patricktabeauty velvet blush in “she’s adorable” @fentybeauty match stix in “walnut” @ollynutrition lustrous hair vitamins Let me know which products you’re interested in & which ones you would like for me to review 😘 #makeupreviews   #prettykindbeautyxo   #sephora   #sephorahaul   #olly   #marcjacobsbeauty   #diorbeauty   #diorbackstage   #fentybeauty   #drjart   #patrickta   #soldejaneiro   #skincare   #makeup  

Talk about texture goals! @Bloomeffects Royal Tulip Nectar is a healing ointment-to-serum, ultimate hydrator that soothes, nourishes & helps repair the skins barrier. #SkincareReboot  

How do I describe this? Absolute perfection by @alexkruk for @sophiemichelle portfolio update! #mua   #hmua   #makeupartist   #closeup   #flawless   #skinperfection   #skincare   #headshots   #youth   #kids   #beatbynixey  

speaksgpost199 Why should you use our Speaks G Magic Peel Lotion?🤔 It is a lotion that restores skin's youthful glow, evens out skin tone and makes your skin smoother and lighter. 🥰 How to use : ✅ Apply for 3 consecutive nights before bedtime, pour the MagicPeelLotion unto skin generously & massage thoroughly until its totally absorbed by the skin. ✅ Make it thicker to achieve a better result ✅ Repeat 3 times applications with 15 minutes interval. ✅ You may take a bath in the morning. However, DO NOT USE SCRUB on the area where you applied the peeling lotion. ✅ If redness or irritation occurs during peeling period, use hydrocortisone cream to relieve itching. ✅ Wait for at least 5-7 days for your old skin to peel off. DO NOT FORCE THE SKIN TO PEEL OFF, wait until your skin will loosen from the new skin before u peel it off. ✅ Avoid too much exposure to sunlight during the application, peeling stage and 1 week after peeling. ✅ Use high SPF lotions during the daytime after peeling. Let your skin Speak for itself! Gusto mo rin bang kumita? JOIN MY TEAM.. BE MY RESELLER.. #SPEAKSGSKINESSENTIA   #ANGATSPEAKSG2020   #magicpeellotion   #SKINCARE   #TIPIDTIPS   #AUTORIZEDCITYRESELLER   #INCOME  

Pakai HB QUEEN RACIK SUPER EXTRA WHITENING sekarang juga, kulit hitammu akan menjadi PUTIH dalam 7 hari😍😍 . . Manfaatnya : 🌷Dapat mengatasi kulit yang belang akibat sinar matahari 🌷Dapat menyegarkan sekaligus menutrisi kulit 🌷Dapat memutihkan kulit secara cepat, aman dan alami 🌷Dapat membuat kulit lebih halus, mulus dan lembut 🌷Dapat memudarkan noda-noda hitam yang disebabkan oleh bekas luka dan lain-lain. 🌷Mencegah penuaan dini, mempercantik kulit (lebih segar dan sehat) 🌷 Menyamarkan kelebihan pigmentas (bintik hitam pada kulit) 🌷Tidak ada pengelupasan Serius order chat wa aja sis 📲 083871255036 #lotionpemutih   #perawatankulit   #hbwhitening   #cantik   #lotionpemutih   #hbqueenracik   #hbqueenextrawhitening   #pemutihalami   #ramadhankareem   #lotionbibitpemutih   #pemutihampuh   #lucintaluna   #lotionmurah   #lulurbadan   #dosting   #perawatankulit   #juallotionpemutih   #skincare   #superboobs   #minyakbuluspapua   #minyakbulusoriginal   #spg   #obatjerawat   #kecantikan   #glutafrozen   #pembesarpayudara   #creampemutih   #bpom   #suplemenpemutih   #pemutihbadan  

✔ Dr.NDS Lifting & Brightening Kit 피부탄력은 물론! 피부보습 과 피부진정 에 도움을 주는 하이드로겔리프팅마스크 & 브라이트닝부스터앰플 💆✨ . 초간편 피부관리 3step! 앰플-마스크-앰플 마스크팩 바르고 15~30분정도 건조 뒤에 피부가 당겨지는 느낌을 충분히 즐기신 후 워시오프해보세요! 세안 후 쫀쫀하고 맑아진 피부를 확인할수있답니다〰🔍 💙

CHROMBRIGHT ? SUDAH KENAL BELUM ? . Kemarin mimin udah jelasin panjang lebar mengenai chromabright LOH. Mungkin adalah yang sekarang sedikit kepo. Produk fabil yang mana aja nih yang mengandung cromabright min? . Okey ini dia infonya. . Pertama mimin mau kasih tau, kalo belum baca info tentang chormabright, mending baca dulu info itu. Karena mimin gak infoin lagi disini. . Nah kalo sudah baca baru deh boleh lanjut. Sudah tau kan sekarang kalo chromabgriht itu fungsinya luar biasa? . Makanya produk dengan kandungan chromabright itu masuk ke dalam jajaran produk premiumnya fabil. . Ada apa aja sih ? Ada serum brightening, cream brightening, dan sunscreen spray. Ketiganya ini, bisa banget jadi pilihan kamu untuk menjaga kesehatan, kelembapan dan kecerahan wajah. . . . . . . . #fabil   #fabilskin   #skincare   #skincareindonesia   #skincaremurah   #skincareoriginal   #skincarebpom   #skincarehalal   #skincarealami   #skincareaman   #skincareherbal   #skincaresehat   #skincareindo   #skincarebumil   #skincareori   #skincareamanbpom   #perawatanwajah   #perawatanwajahalami   #perawatanwajahmurah   #hijrah   #hijrahcinta   #sunscreen   #serum   #cream  

Aloe vera is recommended for all skin types 💚 It is a valuable source of vitamins A, B, C and E and minerals such as zinc, selenium and copper. It has a wide spectrum of qualities - it deeply moisturizes, soothes irritations, helps to reduce redness and accelerates skin regeneration ✨ Do you have amazing AloeVera products on your shelf? #luxurylifestyle   #healthyskin   #skincare   #beautiful   #glowing   #skin   #luxlifebynikita  

In a super fast paced world when we work so hard we stress ourselves to death be sure to take a few minutes to take care of yourself. My mom always asks me how I have time for face masks and hanging with my best friends...the answer is simple: I MAKE time! #selfcare   #skincare   #facemask   #pandafacemask  

What is IPL Rejuvenation?⁣ ⁣ IPL (Intense Pulsed Light) skin rejuvenation is a light-based aesthetic treatment that actively targets and reduces skin irregularities to promote a clearer, younger and healthier complexion.⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #skinrejuvination   #facial   #skincare   #results   #amazing   #flawless   #beautifulskin   #beautycare   #beauty   #skincareroutine   #skincaretips   #skin   #bellissimadayspa  

Taking care of your skin is more important than covering it up. Invest in your skin with a consistent skincare regimen and quality products. The results will be worth it! #skincare   #skincareroutine   #beauty   #facial   #facials   #facialtreatment   #zoskinhealth  

I absolutely loved using @peterthomasrothofficial WaterDrench face moisturizer so I was very excited when I found out that the brand came out with the eye gel as well ☺️ I think my favorite thing about EyeLoveWaterDrench is the super hydrating formula that instantly absorbs into the skin, smooths my under eye area and feels nice and cool (I love keeping mine in the fridge for an extra cooling effect!). It also contains caffeine that helps with puffiness and darkness ☺️ Overall it is a product that I am stoked to use especially as I am going to be a newborn mom again here soon, I know my under eye area will definitely benefit from it ☺️ Hope you Guys are having a good start of the week!💕 Gifted #PeterThomasRoth   #PTRCult   #skincare   #undereyecream   #eyegel   #coolingeyegel   #ptrwaterdrench  

Embrace your natural beauty✨TATIS SKINCARE GLOW✨Natural, Bold, Beautiful, Refreshed, glowing & hydrated skin after using @tatis.skincare Products! Have you purchased our products or booked your appointments with us? If not, click the link in my bio to purchase & Book Now! #NOFILTER   #Tatisskincare   #BookNow   #BookToday   #NaturalSkinCareProducts   #PurchaseNow   #PurchaseToday   #Skincare   #Facials   #Natural   #beauty   #DurhamFacials   #TorontoFacials   #WorldwideShipping   #microdermabrasion   #Facemapping   #GlowingSkin   #Glow   #Dermalogica   #HappyClients   TheBeauticiansPalace 💖

testimiaglansie Paket Lengkap basmi jerawat di wajah kamu 🤗 . . Sekarang kamu gak perlu bingung buat bikin jerawat kamu hilang Cobain aja paket acne! 😍 Cuma dalam waktu 2 bulan aja, wajah kamu sudah terbebas dari jerawat 😊 Fix banget deh pake MIA GLANSIE 💕 Info pemesanan dan konsultasi bisa mampir link kontak yang ada di bio ya 😉 . . #paketacne   #paketacnemiaglansie   #hempasjerawat   #miaglansie   #miaglansieTegal   #miaglansieindonesia   #skincare   #skincareroutine   #skincaretips   #skincareproduct   #agenglansietegal   #agentegal   #distributortegal  

💎敷尔佳白膜 国货之光✨ 👑主要成分就是透明质酸钠~很安全🙆‍♂️ ❗️对于痘肌、痘印、过敏泛红、损伤干燥、粉刺、闭口、轻中度痤疮、红血丝等问题都有很好的消炎和修复作用! #skincare   #beauty   #selflove   #skinroutine   #skincareroutine   #skincareproducts  

testimiaglansie Paket Lengkap basmi jerawat di wajah kamu 🤗 . . Sekarang kamu gak perlu bingung buat bikin jerawat kamu hilang Cobain aja paket acne! 😍 Cuma dalam waktu 2 bulan aja, wajah kamu sudah terbebas dari jerawat 😊 Fix banget deh pake MIA GLANSIE 💕 Info pemesanan dan konsultasi bisa mampir link kontak yang ada di bio ya 😉 . . #paketacne   #paketacnemiaglansie   #hempasjerawat   #miaglansie   #miaglansieTegal   #miaglansieindonesia   #skincare   #skincareroutine   #skincaretips   #skincareproduct   #agenglansietegal   #agentegal   #distributortegal  

KGLOW ❤️ Apa yang best pasal kglow ni guys?? 🙈 BENEFIT/KELEBIHAN ✨FAST RESULTS/Kesan pantas ✨SLOWS DOWN THE SIGNS OF AGING/Melambatkan kesan penuaan ✨HYDRATION BOOSTER/Meningkatkan kelembapan kulit ✨BOOSTS VITAMINS ABSORPTION/Meningkatkan kadar serapan vitamin ✨HELPS THE SKIN TO GLOW/Menyerikan kulit wajah ✨REDUCE ACNE/Mengurangkan jerawat ✨HELPS TO REGENERATE SKIN CELLS/Membantu regenerasi sel-sel kulit ✨BRIGHTENS SKIN/Mencerahkan kulit ✨ELIMINATES SIGNS OF FLAKY, DEHYDRATED-LOOKING SKIN/Mengurangkan pengelupasan kulit dan membantu masalah kulit kering . #CustomerFeedback   #skincare   #kglow   #kglowpenang   #kglowhq   #kglowmelaka   #kglowshahalam   #kayraglow   #kayraglowkl   #kayrateam   #eikayrateam   #skincareroutine   #skincaretips   #skincareproducts   #skincarereview   #likeforlikes   #like4likes   #likeforfollow   #likeforlikeback   #likeforfollowers  

testimiaglansie Paket Lengkap basmi jerawat di wajah kamu 🤗 . . Sekarang kamu gak perlu bingung buat bikin jerawat kamu hilang Cobain aja paket acne! 😍 Cuma dalam waktu 2 bulan aja, wajah kamu sudah terbebas dari jerawat 😊 Fix banget deh pake MIA GLANSIE 💕 Info pemesanan dan konsultasi bisa mampir link kontak yang ada di bio ya 😉 . . #paketacne   #paketacnemiaglansie   #hempasjerawat   #miaglansie   #miaglansieTegal   #miaglansieindonesia   #skincare   #skincareroutine   #skincaretips   #skincareproduct   #agenglansietegal   #agentegal   #distributortegal  

Punya masalah dengan kulit berjerawat ? Yuk atasi dengan 3 product dari nbs skincare Acne spot yang mampu untuk menghilangkan jerawatmu dalam waktu singkat , bio lifting serum yang mampu menghilangkan bruntus dan bekas jerawat , dan diamond glow yang mampu menutrisi kulitmu untuk kulit yang sehat dan glowing pastinya😍 . 3 langkah mudah dan efektik untuk mendapatkan kulit sehatmu kembali yaa dear 😋 . . Yuk gunakan dan buktikan sendiri hasilnya ya dear 😍😘 . #skincarebpom   skincare aman #BPOM   #creambpom  

Banyak sekali yang berfikirin bahwa cara cara dibawah ini aman untuk dilakukan ketika terjadi luka bakar, namun jangan salah guys! ternyata malah bisa berbahaya loh bahkan jangan sampai dilakukan! simak dibawah ini hal apa saya yang tidak boleh dilakukan ketika terjadi luka bakar knalpot atau setrika 1. Mengoleskan odol pada luka bakar Hal ini seharusnya dihindari. Menurut para ahli di Sanjay Gandhi Post Graduate Institute of Medical Sciences, membalurkan odol justru bisa memperparah luka. Odol mengandung mint dan kalsium yang berisiko memperluas infeksi dan membahayakan jaringan kulit. 2. Mengoleskan mentega pada luka bakar Cara ini justru berbahaya karena mentega yang dioleskan pada luka akan menghalangi sirkulasi udara. Akibatnya, suhu panas pun terjebak di dalam dan lapisan kulit akan semakin terbakar. 3. Mengompres luka bakar dengan es batu Banyak juga yang percaya bahwa metode mengompres luka bakar dengan es batu bisa membantu mendinginkan panas di kulit. Padahal, suhu es batu berkisar pada 0 sampai -4 derajat Celsius. Dengan suhu sedingin ini, peredaran darah justru bisa berhenti. Hal ini bisa menyebabkan radang dingin (frostbite) dan kerusakan pada kulit. sumber : https://hellosehat.com/hidup-sehat/pertolongan-pertama/luka-bakar-knalpot-atau-setrika/ #klinikmurah   #kilinikcimahi   #doktercimahi   #doktermurah   #konsultasikehamilan   #konsultasidokter   #konsultasikesehatan   #stroke   #klinikbandung   #klinikbandungmurah   #cimahi   #cimahiselatan   #kebonkopi   #konsultasi   #dokterumum   #doktergigi   #skincare   #penyakitjantung   #praktekdokter   #klinik   #kesehatan   #halodoc   #tanyadokter   #perawatankulit   #perawatan   #klinikbpjs   #bpjs   #infocimahi   #cimahicity   #cimahibanget  

••• Selamat pagi beauties! Kesal punya kulit kusam jadi bikin nggak PD? Ingin punya wajah bersih sehat cerah dan glowing?? Tahu nggak apa saja sih penyebab kulitmu menjadi kusam? Nih beberapa faktor penyebab kulitmu menjadi kusam beauties: 1. Tumpukan sel kulit mati 2. Polusi lingkungan 3. Stress 4. Kulit dehidrasi 5. Kurang nutrisi 6. Terkena sinar matahari langsung 7. Faktor hormon Tapi tidak perlu khawatir ya! MS Glow punya solusi untuk mengatasi kulit kusammu😍 Gunakan rangkaian whitening series dan serum luminous yuk untuk mencerahkan kulit wajahmu! Selain mencerahkan paket whitening juga dapat mengglowingkan kulit wajahmu loh😍✨ Gunakan secara rutin agar hasil makin maksimal ya! 😘 💰 Whitening series 300.000 💰 Luminous glowing serum 150.000 . Untuk order, langsung aja chat kita di : Wa.082353359808 . #msglow   #msglowbeauties   #whiteningseries   #luminousserum   #paketwajahmsglow   #skincare   #skincarebpom  

CHROMBRIGHT ? SUDAH KENAL BELUM ? . Kemarin udah sempat kami jelasin panjang lebar mengenai chromabright LOH. Mungkin adalah yang sekarang sedikit kepo. Produk fabil yang mana aja nih yang mengandung cromabright? . Okey ini dia infonya. . Pertama saya mau kasih tau, kalo belum baca info tentang chormabright, mending baca dulu info itu. Karena saya gak infoin lagi disini. . Nah kalo sudah baca baru deh boleh lanjut. Sudah tau kan sekarang kalo chromabgriht itu fungsinya luar biasa? . Makanya produk dengan kandungan chromabright itu masuk ke dalam jajaran produk premiumnya fabil. . Ada apa aja sih ? Ada serum brightening, cream brightening, dan sunscreen spray. Ketiganya ini, bisa banget jadi pilihan kamu untuk menjaga kesehatan, kelembapan dan kecerahan wajah. . . . So, udah yakin mau pake skincare Fabil kan? 😁 #fabil   #fabilskin   #skincare   #skincareindonesia   #skincaremurah   #skincareoriginal   #skincarebpom   #skincarehalal   #skincarealami   #skincareaman   #skincareherbal   #skincaresehat   #skincareindo   #skincarebumil   #skincareori   #skincareamanbpom   #perawatanwajah   #perawatanwajahalami   #perawatanwajahmurah   #hijrah   #hijrahcinta   #sunscreen   #serum   #cream  

Me On Feb 6th Right After Cuffing Season Singles Mixer 😩😩 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• It’s Cuffing Season Nubian Shorties And We’re Setting You Up With The Lay Up To Shoot Your Shot . On Feb 6th We’re Going To Be At Santiago’s Beer Garden For Our First I ( Heart ) Nubian Shorties… Cuffing Season Singles Mixer . So Make Sure You Come Drink, Dance, And Maybe Even Find A Date For The 14th ! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Location : @santiagosbeergarden Date: Feb 6th Time: 6pm – 10pm Make Sure You RSVP At NubianShortiesNightOut.Eventbrite.com #NubianShortiesNightOut   #NubianShorty  

NOW ADDING TUESDAY’S🌩 . Come check me out at HIIT FIT GYM in design district! I offer two classes. Barbell and HIIT. First class in on US! . HIIT is a 60 min workout using Kettlebells, Db’s, and plyometrics exercises! Be ready to stay moving & keep that heart rate up. . Barbell is a mixture of compound exercises like squats deadlifts & cleans paired with accessory lifts to help strengthen the smaller muscles. We focus on form and strength, don’t worry it’s not a bro sesh ;)

suzie ke mana saja dgn KAELA ! ms kt Gulmarg dek suhu yg sejuk membeku ... facial wash kita pun membeku tau hihi . . KAELA SKINCARE : ✅Mencerahkan dan melembabkan wajah ✅Menegangkan wajah ✅Menghilangkan jeragat/ jerawat ✅Melindungi wajah dari sinaran UV ✅Mengurangkan proses penuaan ✅Formulasi terkini dengan bahan berkualiti tinggi ✅Tiada lg kulit kusam ✅Lulus KKM . . Postage Seluruh M'sia, Isnin ➡️ Jumaat, close order jam 3 ptg setiap hari. . . 🛵 Cod area di : 📍 ampang 📍kl city 📍 pj area 📍 pj hilton 📍 cheras 📍 pandan 📍 keramat . 📍 bt caves 📍 selayang . 📍 ttdi . 📍 damansara perdana 📍 curve . 📍 one utama . 📍 sentul 📍 taman medan 📍 starling . . TERUS INBOX DI LINK INI ===>>> http://m.me/tabitaskincareoriginal.kl . atau terus Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/KAELA Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/KAELA Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/KAELA . FB PAGE 👉🏻LIKE: http://www.facebook.com/tabitaskincareoriginal.kl . . . #kaela   #kaelaskincare   #kaelabeauty   #tabita   #tabitakl   #tabitaskincare   #tabitaoriginal   #tabitadesidamayanti   #desidamayanti   #desi   #desidamayantiskincare   #desidamayantioriginal   #beforeafter   #bazaarpaknil   #sayajualonline   #jeragat   #jerawat   #kusam   #flawless   #glowing   #skincare   #skincare   #cantiktanpamakeup  

BRING ME BACK TO L I F E TX🤩 | DERMALINFUSION ⁣⁣ ⁣⁣ “I look like a walking filter.” 💭⁣⁣ ⁣⁣ 🙋‍♂️When preparing your skin for an event like the Grammys @recordingacademy, our patient @sirelijahblake needs to have glowing, clear, radiant skin. To improve discoloration, decrease pores, and give the skin a glow, regular medical-grade skincare, exfoliation, and infusion treatments are an essential part of regular routine care. Most of our patients feel their skin looks dull or discolored after weeks of dead skin build-up or oil blockage in pores.⁣⁣ ⁣⁣ 😌 A combination of @thesaltfacial, which uses all-natural sea salt to remove dead, dry, and damaged skin combined with Dermalinfusion to hydrate the skin through customized serums, provides an immediate "filter-like" look to the skin that amazes our clients. ⁣⁣ ⁣⁣ 🙅‍♀️ Regular medical-grade facials and exfoliation treatments have no downtime and work in conjunction with skincare and office treatments to give amazing results. In this case, preparing our patient for the Grammys with flawless skin.⁣⁣ ⁣⁣ 💌 Email [email protected] to book an appointment with our aestheticians today.

🥶😂😂😂. I don’t understand turkiii but I get the Jift. 😂. Angry wedding photographer. Relax boy. Lol. ❤️ ☀️ 💣 #ootd.   #incenseperfumed   #ExoticBedouinbeauty   #undiscoveredmuas   #mua   #perfumecollection   #عطور.   #interiordesigners   #fashionbloggers   #fashiondesigners   #makeuptutorials   #makeupartist   #hairstylists   #ootds   #plussizefashion   #anastasiabeverlyhills   #toronto   #sephoracanada   #hudsonbay   #shoppersdrugmartofficial   #maquillage   #skincare   #antiaging   makeupbrush . #Lebaneseartists.   lebanesemusicians @daralteeb_kw. ❤️ @esteelauder perfumes 💝✅❤️❤️😘

Why is vitamin E such a great skin care ingredient?⁠⠀ ⁠⠀ Vitamin E is found in skin care formulas for two main reasons: its antioxidant properties and moisturizing capabilities.⁠⠀ ⁠⠀ As an antioxidant, vitamin E replenishes and protects other vitamins, both in the skin and in the formula itself. ⁠⠀ ⁠⠀ And as an emollient, vitamin E provides softness and smoothness to the skin, and helps the skin retain moisture, contributing to the protective function of the skin. ⁠⠀ ⁠⠀ Between its antioxidant capability and its barrier protective ability, vitamin E can be considered a vital skincare ingredient. This week on the FX blog, we are shining a spotlight on this powerful ingredient. Click the link in bio to read more!

Goals 🌵🌵

ALL RITE FURST OFF I MADE THIS TA MAKE PEOPLE LAFF SO IF UR BUTTHURT N ANGRY DONT THREATEN TO GUT ME OR WATEVER JUST DONT LAFF!!! MY BEEF IS WIFF KOBE FER BEING A RAPE MAN NO BEEF WIFF HIS POOR DAUGHTER OR THE OVER PEPLE THAT DIED! I FINK ITS REALLY FUCKING WEIRD PEOPLE ARE SO UPSET ABOUT THIS GUY DYING WHEN HE DID SUMTHING SO HORRIBLE, I WILL WILLINGLY SWALLOW AN ENTIRE POUND OF NUT TO HAVE A FRACTION OF THE ATHELTIC ABILLITY THIS GUY DID, THE PROBLEM IS KOBE PROBABLY WOULDA MADE ME, WILLINGLY OR NOT. I AINT GOT NO RESPECT FOR NO RAPE MAN, AND I DONT CARE IF HE BOUNCED ROUND ON YER TV MAKIN U HAPPU OR NOT!!!! HOPE U LAFF, PLZ SEND ALL COMPLAINTS AN DEFF THREATS TO THE DMS. PART 2 IS CUMMIN TOMORROW!

C-INFUSION EYE CREAM . Creamy, stable Vit C with antioxidants formulated for your under eye area. . SKIN TYPE: ALL . WHO WAS THIS FORMULATED FOR? Preventative Age 20-30 years old . TOP 5 KEY BENEFITS -Clean science -Brightens and energizes the skin under the eye -Enhances SPF efficacy -Retinol like function without irritating side effects -Softens expression lines, and firms skin texture . . Be KYND to your skin . #productfeature   #kyndskin   #kyndskincare  

This is how I do SELFCARE on my days off! 🥰 doin it right with my favorite CHARCOAL skin products from the thriveskin line! Charcoal Activated Mask and Infinite Daily Detox Purifying Bar are just a couple of my favorites.. my skin is instantly smoother, tighter, brighter and my pores are noticeably minimized after 1 use of the mask! I love cutting the bar of soap in half for my face and body.. it helps to keep my skin from drying. I also make great use of it for cleaning my makeup brushes. Charcoal has many benefits -helps remove dirt, oil and impurities. -absorbs toxins -tightens pores -smooths skin -reduces inflammation -brightens skin LINK IN BIO! Dm me for help 💛 #thriveskin   #charcoalproducts   #skincare   #selfcare  

Dikenal memiliki banyak kandungan alami untuk tubuh dan ramah tanpa efek samping ketika pemakaian, Virgin Coconut Oil (VCO)seketika menjelma menjadi primadona baru di dunia kesehatan dan kecantikan di Indonesia bahkan di dunia. Maka, tak heran jika banyak negara mulai ikut memproduksi secara besar-besaran jenis minyak ini untuk mencukupi kebutuhan dan keinginan pasar. . . Kabar gembiranya, kini kita bisa mendapatkan VCO berkualitas di Chyfoura karena SR12 Skincare mengeluarkan VICO Caps & Cair yang dihasilkan dari kelapa organik dan 0% trans fat. Vco 60ml : 25.000 🏵🏵🏵 DiProduksi Oleh SR12 FARMA . . Free konsultasi ✅ . Order Produk: WA : 089 533 838 4359 /klik link bio IG : @chyfoura . #sr12skincare   #sr12herbal   #photooftheday   #skincare   #skincarebpom   #skincareaman   #pemutihbpom   #krimbpom   #krimaman   #pemutihwajah   #paketwajahsurabaya   #paketwajahbpom   #kosmetikbpom   #skincareherbal   #skincarebumil   #skincarebusui   #localproduct   #vscodaily   #skincarehalal   #sr12skincare   #agensr12skincare   #sr12skincarejatim   #sr12skincaremalang   #sr12skincaresurabaya   #sr12skincarejember   #skincaresurabaya   #kosmetiksurabaya   #feedfeed   #follow4follow   #perawatanwajah  

Dikenal memiliki banyak kandungan alami untuk tubuh dan ramah tanpa efek samping ketika pemakaian, Virgin Coconut Oil (VCO)seketika menjelma menjadi primadona baru di dunia kesehatan dan kecantikan di Indonesia bahkan di dunia. Maka, tak heran jika banyak negara mulai ikut memproduksi secara besar-besaran jenis minyak ini untuk mencukupi kebutuhan dan keinginan pasar. . . Kabar gembiranya, kini kita bisa mendapatkan VCO berkualitas di Chyfoura karena SR12 Skincare mengeluarkan VICO Caps & Cair yang dihasilkan dari kelapa organik dan 0% trans fat. Vco 60ml : 25.000 🏵🏵🏵 DiProduksi Oleh SR12 FARMA . . Free konsultasi ✅ . Order Produk: WA : 089 533 838 4359 /klik link bio IG : @chyfoura . #sr12skincare   #sr12herbal   #photooftheday   #skincare   #skincarebpom   #skincareaman   #pemutihbpom   #krimbpom   #krimaman   #pemutihwajah   #paketwajahsurabaya   #paketwajahbpom   #kosmetikbpom   #skincareherbal   #skincarebumil   #skincarebusui   #localproduct   #vscodaily   #skincarehalal   #sr12skincare   #agensr12skincare   #sr12skincarejatim   #sr12skincaremalang   #sr12skincaresurabaya   #sr12skincarejember   #skincaresurabaya   #kosmetiksurabaya   #feedfeed   #follow4follow   #perawatanwajah  

🤗 New fave lotion 💚💚💚💚 #hempz   #hemp   #skincare   #winterskincare