#wannaone

👏👏👏 . .. ... -xbl🤸 cr : justforyohan ... .. . 🍃Follow @wow.hangyul for more update abt X1 Lee Hangyul 🍃Partner: @memeproducex1 @seterahx1 . #leehangyul   #hangyul   #hangyulcute   #hangyulproducex101   #pdx101   #im66   #mbkentertainment   #mnet   #ioi   #wannaone   #izone   #프로듀스X101   #producex101trainees   #X1   #XONE   #hangyulx1   #seungyul   #gagfamily   #chagyul   #yohangyul   #ugotit   #maindancer   #kwondoz  

HANDBANNER CUMA 15.000 BISA REQUEST BIAS KAMUU 😍😍😍! . Lebih enaaak langsung order banyak dong, jadi 1 kilo ongkir bisa muat sampai 30an lembar. Jadi beli 30 handbanner tapi ongkirnya cukup sekali aja 😘 ~~~ . Duh, desainnya bagus bagus banget tauuu. Dan pasti kamu gemes banget deh. Cuma 15.000 ajaa ya 😘. . . Jangan lupa pilih versi ya, tulis di note/pesan kalian mau request siapa (idol). • • Mau?? Yuk, buruan order bisa via WA atau shopee yaa 😘 . . . . #blackpink    #bts    #wannaone    #kpop    #jimin   #leeminho    #koreanpop    #redvelvet    #lisa    #jisoo    #rose   #jennie    #ygentertainment    #faktakpop    #koreanews   #KB_JS    #KB_BLACKPINK    #KB_BTS   #KB_WANNAONE    #suga    #BTS    #ikon    #twice   #stuffkpopmurah    #stuffkpop    #distributorstuffkpop  

Dress code fanmeeting tanggal 23 November bsk ya Mays😍😂😂 ( fanmeeting masita Thailand) . . . ☆ ☆ ☆ 🚩Follow @may_indonesiaa for more update 🚩Tag ur friends Wannable and mays 🚩fff,sfs,dm me fanbase only #parkjihoon   #jihoon   #jihooncute   #jihoonie   #jihoonproduce101   #wannaonejihoon   #jihoonwannaone   #parkwink   #wink   #wannaone   #produce101   #produce101season2  

hey boys let me take a breath 1st!! . . btw did you guys stream their MV today? hope if you guys hv a time do stream it, our boys really work hard on that😭😭 © owner 💠 💠 #WannaOne   #CIX   #워너원   #씨아이엑스   #Complete_In_X   #C9BOYZ   #배진영   #BAEJINYOUNG   #SEUNGHUN   #YONGHEE   #HYUNSUK   #BX   #裵珍映   #kangdaniel   #parkwoojin   #leedaehwi   #kimjaehwan   #ongseongwoo   #parkjihoon   #laikuanlin   #yoonjisung   #hwangminhyun   #hasungwoon   #baejinyounglovers   #BJYnoona   #spreadloveforbaejinyoung❤️  

I’m sad 😢 #wannaone   #kpop   #wannable   #sad  

Liang Younian sunbae 💥 #라이관린   #LAIKUANLIN   #LAIGUANLIN   #ALittleThingCalledFirstLove   #LaiKuanlin   #Kuanlin   #Laiguanlin   #guanlin   #赖冠霖   #CUBE   #Wannaone   #WangRunZe   #王润泽   #zhaojinmai   #chaiwei   #xiomiaomiao   #liangyounian   #hexin   linkaituo @official_lai_kuanlin @jinmai_zhao

Please take me back😥😭😭 . . 💓Like, 📤Share, ✏Comment. Repost? Tag! Follow @x1addict for more picts and videos, stay tune! Thank you❤ . . #sfs   #x1   #producex101   #kpopsfs   #produce101   #produce101s2   #wannaone   #hwangyunseong   #mnet   #kimyohan   #kpop   #kimwooseok   #hanseungwoo   #oneit   #fff   #songhyungjun   #songyuvin   #choseungyeon   #sondongpyo   #leejinhyun   #songyuvin   #leesejin   #kimminkyu_0312   #leesejin   #x1flash   #leehangyul   #namdohyun   #chajunho   #kangminhee   #leeeunsang   #wannaone   #kpopfff   #mnetproduce101  

Scene favorit = mereka gandengan tangan. Baperr 😂😭😭 Guanlin klo akting cemburu feel nya dapet banget gemeshh 😂😂 #라이관린   #LAIKUANLIN   #LAIGUANLIN   #ALittleThingCalledFirstLove   #LaiKuanlin   #Kuanlin   #Laiguanlin   #guanlin   #赖冠霖   #CUBE   #Wannaone   #WangRunZe   #王润泽   #zhaojinmai   #chaiwei   #xiomiaomiao   #liangyounian   #hexin   linkaituo @official_lai_kuanlin @jinmai_zhao

🌼 𝐏𝐫𝐞𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫 เซตการ์ด 100 ใบ + สมุดสะสมการ์ด ( มีแบบรวมวง แบบแยกเมน มีแค่พรีเท่านั้น ไม่มีพร้อมส่ง ) เปิดพรีให้มีทุกวงเลยนะคะ ส่วนวงที่ไม่ได้เอาลง สามารถสอบถามได้ทางไลน์จ้า ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ ราคาเซตละ 290฿ ส่งฟรีค้าา 💙💚 ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ สั่งพรีได้ตั้งแต่วันนี้ - 29 พฤศจิกายนจ้า 🚀 รอสินค้าหลังปิดรอบ 15-20 วัน 💛 ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ 💁 สนใจสั่งซื้อ/สอบถาม แอดไลน์ : @wko6871c (มีแอด) #kpop   #สินค้าเคป๊อบ   #hiphop   #got7   #bts   #snsd   #exo   #seventeen   #nct   #nctu   #nctdream   #blackpink   #apink   #bigbang   #ikon   #winner   #bangtan   #twice   #monstax   #สินค้าเกาหลี   #wannaone   #โพลารอยด์   #เซตการ์ด   #สมุดสะสม   #สมุดสะสมการ์ด   #ตลาดนัดgot7  

无时无刻 眼里 都是你✨ . . . . . . ➖➖➖ #라이구안린   laiguanlin @official_lai_kuanlin @official_lai_kuanlin #alittlethingcalledfirstlove   #wannaone   #❤   #linyi   #라이구안린  

⭐Park Ji Hoon(박지훈) (2006-2019)⭐ __________________________________________ In a week there are only 33 posts / 33 pictures, videos __________________________________________ VIDEO & PICTURE FROM THE RIGHT OWNER [LOGO PICTURE] __________________________________________ @0529.jihoon.ig #박지훈   #parkjihoon   #wannaone   #🎼melodyworld🌐   #kpop   #music   #musickorea   #koreanmusic   #koreamusic   #koreansong   #koreanboy   #koreanboyband   #korea   #idolkorea   #idol   #koreanidol   #mbc   #mnet   #1thek   #jtbc   #dancepractice   #choreography   #kpopchoreography   #musickpop   #ost   #wearekpop   #song   #ostdramakorea   #ostdrama   #flowercrewjoseonmarriageagency __________________________________________  

Harga sebelum diskon Rp 53.000 ==================== Kode : long week hoodie grey 👉Beli 3pcs disc. Rp.2.000/pcs 👉Reseller disc Rp.2.000/pcs 👉Grosir, diskon lagi Bahan : fleece (tebal,halus, adem) cocok dipakai sehari² Berat : 400gr Size : all size fit L Ket.gambar asli ===================== Order ke ke admin wa 📲 08997729333 Format order : Nama - Alamat lengkap - No.tlp - Kode barang ===================== √ koleksi baju hijab @balanjahijab.co ===================== REK : BCA - BRI an.ARIEF RAKHMAN ===================== 🏠BANDUNG jam kerja: senin - sabtu : 09.00am - 18.00pm minggu : Tutup ===================== Jika barang habis, maka bisa diganti warna/model.. atau uang di refund 100% #gamis   #sweaterrajut   #sweaterbabyterry   #hijab   #bajuhijab   #jacket   #jilbab   #exo   #army   #bts   #blackpink   #ikon   #wannaone   #jacketfleece   #gamissyari   #jilbabinstant   #kpop   #koreanstyle   #koreanmakeup   #babyterry   #rajut   #rajutbandung   #gtbjacketfleece  

Bang Bang winter season❄️❄️

Harga sebelum diskon Rp 53.000 ==================== Kode : long week hoodie 👉Beli 3pcs disc. Rp.2.000/pcs 👉Reseller disc Rp.2.000/pcs 👉Grosir, diskon lagi Bahan : fleece (tebal,halus, adem) cocok dipakai sehari² Berat : 400gr Size : all size fit L Ket.gambar asli ===================== Order ke ke admin wa 📲 08997729333 Format order : Nama - Alamat lengkap - No.tlp - Kode barang ===================== √ koleksi baju hijab @balanjahijab.co ===================== REK : BCA - BRI an.ARIEF RAKHMAN ===================== 🏠BANDUNG jam kerja: senin - sabtu : 09.00am - 18.00pm minggu : Tutup ===================== Jika barang habis, maka bisa diganti warna/model.. atau uang di refund 100% #gamis   #sweaterrajut   #sweaterbabyterry   #hijab   #bajuhijab   #jacket   #jilbab   #exo   #army   #bts   #blackpink   #ikon   #wannaone   #jacketfleece   #gamissyari   #jilbabinstant   #kpop   #koreanstyle   #koreanmakeup   #babyterry   #rajut   #rajutbandung   #gtbjacketfleece  

Ong seongwu for harper bazaar magazine🥰✨

《2019.11.20》 這集的可愛point(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 1. 安妞~👋🏻☺️👋🏻 2. 黃鬍子製作中.... 3. 對於黃鬍子傑作感到”哪噗嘰阿那”的可愛寶寶 - 去fm現場好好看了這些畫作(?) 覺得孩子們真的好可愛🥰 其實畫得很好ㅋㅋㅋㅋㅋ - @optimushwang #黃旼炫   #旼炫   #황민현   #민현   #HwangMinhyun   #Minhyun   #뉴이스트   #NUEST   #러브   #LOVE   #워너원   #WannaOne   #워너블   #Wannable  

Bisa di tebak nggak mirip siapa dia #bts   #bangtanboys   #kimnamjon   #kimseokjin   #mingyoongi   #junghoseok   #parkjimin   #kimtaehyung   #jeonjungkook 🎶   #infinite   #exo   #blackpink   #twice   #xi   #superjunior   #got7   #wannaone   #tiktok 🎶   #shinee   #itzi   #woohyun   #everglow   #rapmonster   #jin   #suga   #jhope   #jimin   #v   #jungkook   tokopedia 🎶

Mood banget inimahhhh, dua"nyaa pas sekalee cocokk 😆😆 . . . . ~ 🍯 ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ⚠️ DON'T FORGET TO FOLLOW THIS ACC & GET THE 1ST UPDATE OF GROUP X1!!!! ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ 🔗Source : onvideo ✏️Edited by: X1 SITES ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ProduceX101    #Produce101   #produce101season2   #produce48    #IOI   #WANNAONE   #IZONE   #X1   #Kimyohan   #KimWooseok   #HanSeungwoo   #SongHyungjun   #ChoSeungyoun   #SonDongpyo   #LeeHangyul   #Namdohyon   #ChaJunho   #KangMinhee   #LeeEunsang   #X1Sites  

these pics are so pretty 💗💕 - 191119 Hello Strange Place Photoshoot Behind ©️owner fc: 10.3k #baejinyoung   #배진영   #진영   #wannaone   #jinyoung   #워너원   #baejin   #배진   #wannable   #워나블   #c9   #cix   #cixbaejinyoung   #kpopfff   #kpopf4f   #fff   #f4f   #exlikes   #lfl   #l4l   #kpoplfl   #kpopl4l   #exlikeskpop   #yonghee   #seunghun   #cixjinyoung   #bx   #hyunsuk   #byounggon   #kpop  

➿ 191119 | Video ʚ♡ɞ STREAM NUMB MV HARDER SO WE CAN GET THAT SPECIAL VIDEO!!! ๑ơ₃ |ㄴ씨아이엑스 ㅡ Comeback Media Showcaseㄱ ➖ ➖ © owner #씨아이엑스   #WannaOne   #워너원   #CIX   #배진영   #BaeJinyoung   #Wannable   #裵珍映   #SEUNGHUN   #YONGHEE   #BX   #HYUNSUK   #kpopl4l   #KangDaniel   #ParkJihoon   #LeeDaehwi   #KimJaehwan   #ongseungwoo   #ParkWoojin   #LaiGuanlin   #HwangMinhyun   #황민현   #박지훈   #박우진   #라이관린   #옹성우   #강다니엘   #김재환   #이대휘   #하성운  

Harga sebelum diskon Rp 53.000 ==================== Kode : long week hoodie red 👉Beli 3pcs disc. Rp.2.000/pcs 👉Reseller disc Rp.2.000/pcs 👉Grosir, diskon lagi Bahan : fleece (tebal,halus, adem) cocok dipakai sehari² Berat : 400gr Size : all size fit L Ket.gambar asli ===================== Order ke ke admin wa 📲 08997729333 Format order : Nama - Alamat lengkap - No.tlp - Kode barang ===================== √ koleksi baju hijab @balanjahijab.co ===================== REK : BCA - BRI an.ARIEF RAKHMAN ===================== 🏠BANDUNG jam kerja: senin - sabtu : 09.00am - 18.00pm minggu : Tutup ===================== Jika barang habis, maka bisa diganti warna/model.. atau uang di refund 100% #gamis   #sweaterrajut   #sweaterbabyterry   #hijab   #bajuhijab   #jacket   #jilbab   #exo   #army   #bts   #blackpink   #ikon   #wannaone   #jacketfleece   #gamissyari   #jilbabinstant   #kpop   #koreanstyle   #koreanmakeup   #babyterry   #rajut   #rajutbandung   #gtbjacketfleece  

X1 dan CJ ENM dikabarkan sudah menggelar diskusi untuk membahas rencana mereka ke depannya. ° Pada hari Rabu (20/11), Joy News 24 mengabarkan bahwa CJ ENM sudah melakukan pertemuan  tertutup bersama anggota X1 pada 15 November lalu. ° Pertemuan tersebut bertepatan dengan dibatalkannya penampilan X1 pada acara penghargaan ‘V Live Awards V HEARTBEAT 2019’. ° Menurut laporan, staf CJ ENM menanyakan anggota X1 apakah mereka ingin tetap bersama sebagai grup. Namun karena masing-masing anggota mempunyai pendapat yang berbeda-beda, mereka belum bisa mencapai kesepakatan. ° CJ ENM juga menghubungi agensi para anggota setelah pertemuan tersebut dan mengatakan, “Kalau anggota mau, kami akan tetap membiarkan X1 sebagai grup.” ° Perwakilan dari X1 kemudian membenarkan soal pertemuan tersebut, “Memang benar kalau CJ  ENM sudah melakukan pertemuan dengan anggota X1.” ° Sedangkan perwakilan dari CJ ENM mengatakan, “Memang benar kalau kami sudah melakukan pertemuan dengan anggota. Kami juga sudah menghubungi agensi mereka. Apakah X1 akan tetap melanjutkan aktivitas mereka sebagai grup akan didiskusikan secara hati-hati bersama anggota dan pihak terkait.” ° Sebelumnya PD Ahn Joon Young sudah mengakui kalau ia memang melakukan manipulasi terhadap hasil voting program ‘Produce X101’, sehingga banyak dari netizen Korea yang meminta agar X1 menghentikan aktivitasnya di dunia hiburan. ° ° AdmPeach🍑 ➖ 🐒Kuy follow @kpopers_ngadem 👍Tinggalkan jejak🌚 💬Jangan lupa tag sohib kalyan ( ͡° ͜ʖ ͡°) 🔁Repost? Remake? TAG ➖ #bts   #kpop   #twice   #nct   #seventeen   #wannaone   #straykids   #chungha   #mamamoo   #pentagon   #x1   #exo   #theboyz   #snsd   #twice   #blackpink   #superjunior   #monstax   #tvxq   #kpopnews   #izone   #redvelvet   #itzy   #astro   #got7   #monstax   #apink   #bigbang   #fx   #ab6ix  

❤️❤️ Daniel kyk mannequin hidup 🤭🤭😁 . . @daniel.k.here #kangdaniel   #강다니엘   #danity   #다니티   #wannaone   #wannable   #konnectentertainment   #CK50   #calvinklein  

who’s excited for daniel’s comeback 🙌🙌 . . . © peachbomb #Daniel   #kangdaniel   #thisisdaniel_k   #daniel_k_here   #wannaone   #다니엘   #강다니엘   #워너원   #カンダニエル   #danity   #다니티  

Photo pre-debut of Taichi with blonde hair, oMG😭😭💞 © owner - @taichi.cl

♡ ♥ BAEBAE UPDATE ♥ ♕ CIX JACKET FILMING ♕ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - if only the boys in school were like you... i would go to school everyday and i am so bad at PE so you would teach me well right? i'm also horrendous at math so you can tutor me and help me with my homework right~ this concept really made me so jealous:/ it's so unfair that boys like them don't exist in real life🙃 - - - - - - - - - ——————————————————————————————— 👑 follow @baebaeprincesss for more updates :)——————————————————————————————— #baejinyoung   #baejin   #baebae   #wannaonebaejinyoung   #baejinyoungwannaone   #wannaone   #wannable   #wannaoneforever   #wannableforever   #cix   #cixhellostranger   #c9entertainment   #produce101season2   #princebaejinyoung   #워너원   #워너블   #워너원배진영   #배진영   #배배   #배진   #裵珍映   #alliwannado   #alliwannadowannaone   #baejinyoungdebut   #jinyoung   #진영   #baejinyong   #영원히_워너원   #언제나_워너원   #cixbaejinyoung  

KALO GANTENG GAUSA NGEGAS DONK JANTUNG GUA GASIAP🤧 . . ~bii✨ . . Cr. On pict Repost pls kindly to mention @x.one_meme ==================================== 🌸Follow me (@x.one_meme) to get more memes and info about X1 [X-ONE] 🌸Like and Comment 🌸Tag your bestie🙈 ==================================== . #x1   #producex101   #ioi   #wannaone   #izone   #kpopmemeindo   #kpopfact   #kpop   #kpopers   #xone   #kpopmeme   #produce48   #kpopfact   #produce48   #hanseungwoo   #leehangyul   #kimyohan   #kimwooseok   #namdohyon   #chajunho   #sondongpyo   #songhyungjun   #leeeunsang   #choseungyoun   #kangminhee   #quantumleap   #x1flash   #flash   #bisang   #oneit  

PAID PROMOTE! 5 ALASAN MENGAPA MEMILIH BISNIS INI ? 1. BEBAS SECARA WAKTU (24 jam adalah milik kamu) 2. BEBAS SECARA HASIL ( get 1 pembeli = 50rb bahkan lebih , kalau bisa get lebih dari 1 dlm 1 hari? hitung sendiri keuntungan berkali-kalinya ^^ ) 3. AMAN DALAM TRANSAKSI (di bisnis ini, kamu mustahil ditipu, krn setiap pengiriman uang langsung ditransfer ke rekening kamu oleh calon pembeli bisnis kamu) 4. TIDAK NYETOK BARANG/KIRIM BARANG/JUAL BARANG (karena yg kamj jual adalah peluang bisnis pin konveksinya, bukan produk" konveksinya) 5. TIDAK BINARY (krn bisnis ini BUKAN MLM) JOIN? DM INFO? DM . #kpop   #database   #databasemurah   #bisnisonline   #blackpink   #blink   #bts   #army   #wannaone   #nctu   #nctdream   #nctboss   #itzy   #jokowi   #online   #onlineshop   #supplier   #endorsement   #endorseindonesia   instalike @creamy.bussiness HB:@antaresbuzzer

♡ ♥ BAEBAE UPDATE ♥ ♕ CIX JACKET FILIMING ♕ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - WHY ARE YOU SO CUTE ಥ_ಥ precious you don't wanna be called cute but that's the only thing i can think of when i see you like that🥺 precious baeby you make me wanna cuddle with you and squish your little cheeks why are you such a smol little pie🥺😚💛 i love you so much ji nyangie 🐱😘 - - - - - - - - - ——————————————————————————————— 👑 follow @baebaeprincesss for more updates :)——————————————————————————————— #baejinyoung   #baejin   #baebae   #wannaonebaejinyoung   #baejinyoungwannaone   #wannaone   #wannable   #wannaoneforever   #wannableforever   #cix   #cixhellostranger   #c9entertainment   #produce101season2   #princebaejinyoung   #워너원   #워너블   #워너원배진영   #배진영   #배배   #배진   #裵珍映   #alliwannado   #alliwannadowannaone   #baejinyoungdebut   #jinyoung   #진영   #baejinyong   #영원히_워너원   #언제나_워너원   #cixbaejinyoung  

[190919] Pizzaetang Fansign _ 👩🏻 jihoon-ah in the pc room selca, ur finger got hurt when u washed your face right? 🐰*points to lips* this? 👩🏻 no, finger 🐰 it got scratched~ 👩🏻 no it got cut from ur nose bridge!! 🐰ㅋㅋ 👩🏻ㅋㅋsorry 🐰no, i like this kind of things 👩🏻i'll prepare carefully next time ° ° ° Cr.eleveninetynine #박지훈   #지훈   #winkboy   #idol   #kpop    #wannaone   #parkjihoon   #kangdaniel   #leedaehwi   #kimjaehwan   #ongseongwoo   #parkwoojin   #laiguanlin   #yoonjisung   #hwangminhyun   #baejinyoung   #hasungwoon   #winkdeep   #워너원   #kpoplfl   #kpopl4l   #kpopfff   #kpopf4f    #고영수   #꽃파당   #oclock   #HAPPYJIHOONDAY  

5 ALASAN MENGAPA MEMILIH BISNIS INI ? 1. BEBAS SECARA WAKTU (24 jam adalah milik kamu) 2. BEBAS SECARA HASIL ( get 1 pembeli = 50rb bahkan lebih , kalau bisa get lebih dari 1 dlm 1 hari? hitung sendiri keuntungan berkali-kalinya ^^ ) 3. AMAN DALAM TRANSAKSI (di bisnis ini, kamu mustahil ditipu, krn setiap pengiriman uang langsung ditransfer ke rekening kamu oleh calon pembeli bisnis kamu) 4. TIDAK NYETOK BARANG/KIRIM BARANG/JUAL BARANG (karena yg kamj jual adalah peluang bisnis pin konveksinya, bukan produk" konveksinya) 5. TIDAK BINARY (krn bisnis ini BUKAN MLM) JOIN? DM INFO? DM . #kpop   #database   #databasemurah   #bisnisonline   #blackpink   #blink   #bts   #army   #wannaone   #nctu   #nctdream   #nctboss   #itzy   #jokowi   #online   #onlineshop   #supplier  

. 一年前的今天—2018/11/20 被哥哥逗笑的小孩太可可了☺️💕 - 志訓官方ins👉🏻 @0529.jihoon.ig - ✨大耳狗訓展架開賣中✨ 有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ💕 👉🏻 https://bbhoonie.weebly.com/ - #1년_전_오늘의_박지훈   #parkjihoon   #wannaone   #朴志訓   #jihoon   #박지훈   #워너원  

♡ ♥ BAEBAE UPDATE ♥ ♕ CIX JACKET FILMING ♕ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - precious~ when are you gonna post on the instagram?? you know you look so handsome rightㅋㅋ anyways your recent twitter post omo such a cutie🥰 i'm so soft for you💓 - - - - - - - - - ——————————————————————————————— 👑 follow @baebaeprincesss for more updates :)——————————————————————————————— #baejinyoung   #baejin   #baebae   #wannaonebaejinyoung   #baejinyoungwannaone   #wannaone   #wannable   #wannaoneforever   #wannableforever   #cix   #cixhellostranger   #c9entertainment   #produce101season2   #princebaejinyoung   #워너원   #워너블   #워너원배진영   #배진영   #배배   #배진   #裵珍映   #alliwannado   #alliwannadowannaone   #baejinyoungdebut   #jinyoung   #진영   #baejinyong   #영원히_워너원   #언제나_워너원   #cixbaejinyoung  

[190919] Pizzaetang Fansign _ 👤what does 360 mean? I'm so curious 🐰 hmm 360 is... 👤think of jihoon 360 days? 🐰oh there's that too 👤i dont want to tho? I want to like jihoon 365 days! 🐰really? *very cutely* i like that better~ 👤 resting for 5 days? I dont want to! ° ° ° Cr.eleveninetynine #박지훈   #지훈   #winkboy   #idol   #kpop    #wannaone   #parkjihoon   #kangdaniel   #leedaehwi   #kimjaehwan   #ongseongwoo   #parkwoojin   #laiguanlin   #yoonjisung   #hwangminhyun   #baejinyoung   #hasungwoon   #winkdeep   #워너원   #kpoplfl   #kpopl4l   #kpopfff   #kpopf4f    #고영수   #꽃파당   #oclock   #HAPPYJIHOONDAY  

191120 舊照 😍帥氣男生 點解單眼皮但隻眼睛都咁大嘅☺️❤️ cr. RE_ONG950825 #wannaone   #ongseongwoo   #seongwoo   #옹성우   #옹옹   #邕圣祐   #邕聖祐   #邕邕   #WannaOne   #워너원   #Wannable   #워너블   #WannaOnehk   #wannablehk   #fantagio   #위로  

. 一年前的今天—2018/11/20 MGA後台的小孩酷酷萌萌的💓 - 志訓官方ins👉🏻 @0529.jihoon.ig - ✨大耳狗訓展架開賣中✨ 有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ💕 👉🏻 https://bbhoonie.weebly.com/ - #1년_전_오늘의_박지훈   #parkjihoon   #wannaone   #朴志訓   #jihoon   #박지훈   #워너원  

‼️รับสมัคร✔️นักเรียน✔นักศึกษา ✔พนักงานประจำ✔ว่างงาน 👇👇 📍คอยตอบแชทลูกค้า 📍ทำงานผ่านมือถือ 📍อายุ18ปีขึ้นไป 📍รายได้เฉลี่ย3-7พันบาท/สัปดาห์ 🔻สนใจงานคลิก🔻 IG 👉 @baifern_online IG 👉 @baifern_online _____________________________________________________ #daradaily   #ดาราเดลี่   #news   #ใหม่ดาวิกา   #ดาวิกา   #ใต้เตียงดารา   #saint_sup   #เป๊กผลิตโชค   #แบมแบม   #bambam1a   #tanont916   #icepreechaya   #บันเทิง   #ข่าวดารา   #nuneworanuch   #wannaone   #ดวงรายวัน   #ดูดวง   #ณเดชน์ญาญ่า   #ไทยรัฐ   #blackpink   #แท็กเพื่อนมาอ่าน  

[190919] Pizzaetang Fansign _ 👤 please draw prettily 🐰*greatly focused* 👤 the eyebrows too 🐰 *draws zigzag eyebrows each* Result: caterpillar eyebrows 👤 whats this.. 🐰 the best drawing & the prettiest in the world 👤 there's no hair too ㅎㅎ 🐰 even if there's no hair it's pretty ° ° ° Cr.eleveninetynine #박지훈   #지훈   #winkboy   #idol   #kpop    #wannaone   #parkjihoon   #kangdaniel   #leedaehwi   #kimjaehwan   #ongseongwoo   #parkwoojin   #laiguanlin   #yoonjisung   #hwangminhyun   #baejinyoung   #hasungwoon   #winkdeep   #워너원   #kpoplfl   #kpopl4l   #kpopfff   #kpopf4f    #고영수   #꽃파당   #oclock   #HAPPYJIHOONDAY  

❤🐦Bunny Woojin🐰❤ 191114 AB6IX fansign - White Hall Cultural Art Centre . Waiting for your fully recovery back with happy smile😘 . My love~ My home~ . Cr. to all pics owners #wannaone   #워너원   #parkwoojin    #박우진    #朴佑鎮   #朴佑鎭    #bunsodan   #pinksausage   #brandnewboys   #에이비식스   ab6ix @ab6ix_official

♡ ♥ BAEBAE UPDATE ♥ ♕ @immeme_official IM MEME ♕ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ⭐️B E A U T I F U L⭐️ - i love immeme 💕 they always make him look so good and beautiful😌 the concept is so angel like and i love it so much💛 jinyoung is such a beauty🥺😚🥰😩😌❤️ - - - - ——————————————————————————————— 👑 follow @baebaeprincesss for more updates :)——————————————————————————————— #baejinyoung   #baejin   #baebae   #wannaonebaejinyoung   #baejinyoungwannaone   #wannaone   #wannable   #wannaoneforever   #wannableforever   #cix   #cixhellostranger   #c9entertainment   #produce101season2   #princebaejinyoung   #워너원   #워너블   #워너원배진영   #배진영   #배배   #배진   #裵珍映   #alliwannado   #alliwannadowannaone   #baejinyoungdebut   #배미미   #immemejinyoung   #immeme   #영원히_워너원   #언제나_워너원   #cixbaejinyoung  

Emang kebiasannya ujun sih begitu ya . . 🍭 (Moon) ■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■ 》|《 don't forget to follow this account !!!!》|《 @x1_line @x1_line @x1_line ■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■ . #X1   #X1FLASH   #Produce101   #PRODUCE_X_101   #프로듀스X101   #PDX101   #PRODUCE101NEWS   #엑스원   #kpop   #quantumleap   #kpopmemes   #instagram   #fff   #kimyohan   #kimwooseok   #hanseungwoo   #songhyungjun   #choseungyoun   #sondongpyo   #namdohyun   #leehangyul   #chajunho   #kangminhee   #leeeunsang   #wannaone   #izone   #bts   #twice   #got7   #kpopdancecover  

강다니엘✨DIGITAL SINGLE KANGDANIEL ✨TOUCHIN' ⚡2019.11.25 6PM⚡ @daniel.k.here #강다니엘   #KANGDANIEL   #TOUCHIN   #COMINGSOON   #WannaOne  

[190919] Pizzaetang Fansign _ 👤 Jihoon-ah next yr is 2020. do u know what yr (hae) is 2020? 🐰oh? what was it? i know this 👤 i love u (saranghae)❤ 🐰 *cringe* 👤 awh do it with me 🐰 ok, again 👤 jihoon-ah what yr is 2020? 🐰 oh? what yr is it? 🐰👤 i love u! *dies👼* ° ° ° Cr. Eleveninetynine #박지훈   #지훈   #winkboy   #idol   #kpop    #wannaone   #parkjihoon   #kangdaniel   #leedaehwi   #kimjaehwan   #ongseongwoo   #parkwoojin   #laiguanlin   #yoonjisung   #hwangminhyun   #baejinyoung   #hasungwoon   #winkdeep   #워너원   #kpoplfl   #kpopl4l   #kpopfff   #kpopf4f    #고영수   #꽃파당   #oclock   #HAPPYJIHOONDAY  

너무 행복한데??? 피곤해서 피부 뒤집어지고 입술도 쥐어터졌지만 팬파티 갈생각에 너무 행복한데???크크크크트킄크크 자꾸 웃음 나왘ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ아 진짜 좋다아아아아앙 팬파티때 입을옷 고르면서 실실 쪼개고 있는데 진짜 너무 행복하다 와

2nd Mini ALBUM [360] PHOTO TEASER 1 {0 Degrees} El comeback está programado para Diciembre, apoyen el regreso de Jihoon ❤️ se nos viene un gran arte de este pequeñín . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Wannable•√ #parkjihoon   #comeback   #360   #concept   #may   #december   #wannaone   #wannable  

Name a K-Pop song that starts with E( energetic- wanna one) • • • #wannaone   #energetic   #wannable  

"Untuk mu yang aku cintai, Ada banyak hal yang ingin aku katakan tapi kita kehabisan waktu. . . Kita akhirnya mengerti satu sama lain. Tapi jika ada waktu lain,  Sekalipun kita tahu ada sesuatu yang menyedihkan sedang menunggu kita, Lagi-lagi, kupikir mungkin kita akan saling mencintai. . . Bahkan jika aku pergi, aku akan mengingatmu. . . Aku takut aku akan melupakan mu, jadi aku harap aku tidak akan melupakan mu. Dan jika itu terjadi, kita akan terpisah. . . Tapi Sekali lagi, aku yakin kita akan bersama selama sisa hidup kita. Karena kamu berada di dalam dunia di mana aku bisa pergi,  Karena kita bisa saling mencintai,  Terima kasih. . Kamu yang jatuh cinta padaku,  dan aku yang mencintaimu,  Terima kasih." . -Begin Again. Another. 2019. @jaehwan0527 @kjh_official @you_r_love - . . . . . #beginagain   #kimjaehwan   #kimyoojung   #design   #wannaone   #wind   #mind   #art   #fanart   #artist   #music   #vocalist   #musician   #singer   #korea   #artist   #artwork   #drawing   #graphicdesign   #illustration   #kpopfanart   #instaart   #another   #jaehwan